Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość feel u mnie pod oknami

WCZORAJ FEEL KRĘCIŁ TELEDYSK POD MOIMI OKNAMI !!!!!!! FAJNIE CO/????????

Polecane posty

Nie jestem jakaś nawiedzoną fanką ale powiem wam że to miłe takl wyjśc na balkon i zobaczyc Kupiche. :classic_cool: Chociaż zawsze myślałam ze teledyski to dośc łatwa sprawa tym czasem biedni chłopcy cały dzień nakręcali dosłownie dwie sceny:( A i powiem wam ze ten facet wyglada z bliska znacznie młodziej jest miły i nic a nic nie gwiazdorzy :) Rozmawiałam z nim kilka minut " tylko fartem mi sie udało" ale rozdawał dzieciom autografy i chętnie z każdym gadał na początku później juz mieli sporo pracy a czasu mniej.

Gość u mnie kiedyś pod oknami
kręcili kryminalnych. Suuuuuper było, choć nie oglądam tego serialu :D To był pościg za przestępcami. Zatrzymali się z piskiem opon i zaczęli uciekac, za nimi przyjechali ten Zakościelny i ta babka i zaczęli za nimi biec i strzaleć. Jeden uciekł, a drugiego złapali. Potem z nim stali i ze sobą gadali, a przestępca im uciekł przez staw i wszyscy wskoczyli do tego stawu hehe a na końcu Zakościelny pocałował się z babką stojąc w tym stawie. Kręcili cały dzień, a jak potem oglądałam w serialu to trwało to z minutę :O

no fajnie. A własnie dlatego mi tak szkoda tych biednych aktorów czy np Feela no cały dziń tyle pracy po to by nakrecic dwie sceny do teledysku czy minute do filmu, a mi zawsze sie wydawalo ze tacy aktorzy itd to nic nie robią :D

Gość u mnie kiedyś pod oknami
no niezła lipa, chyba miesiąc kręcą jeden odcinek

teraz wiem ze nie chcialabym byc aktorką :D:D:D:D

Gość ergth
a gdzie mieszkasz, że feel do Ciebie przyjechał ;P

Gość jak się mieszka w bloku to co
rano wychodząc na balkon można zobaczyć kupichę, zwłaszcza jak dużo psów w sąsiedztwie:O🖐️

Gość jak się mieszka w bloku to co
no nie wiem, Myrevin, jakbyś miał pod balkonem kupichę też byś mógł być od rana wstrząśnięty und niezmieszany

Gość ergth
no to gdzie w końcu mieszkasz?

wyszłam na balkon bez majtek ,żeby zwrócić na siebie uwagę ekipy , ale oni cały czas mówili " skąd tak wali śledziem" :o

Gość kalesony boga wojny
buahahah, dobre ,

Gość ergth
przecież nie pytam cię o numer domu tylko miadstoi i dzielnice :D tak z czystej ciekawości, przecież wiem, że kupicha jest tylko Twój :P

Gość ergth
super :D

kiepski podszyw, hehe zazdroscicie co ??????? a mecz owszem ważna sprawa ale to dopiero wieczorem a teraz jeszcze Kupicha mi w głowie:P:P:P

Gość czarną sukienkę ożywisz
ostatnio moja znajoma lekarka była u niego na prywatnej wizycie po koncercie we wrocku bo mial coś z gardłem:) ciężko było nawiazac z nim kontakt bo był naćpany. miała mu wypisać recepty i głupio wyszło bo nie znała nawet jego nazwiska. taka z niego gwiazda:o

wygramy napewno! :classic_cool:🖐️ a Kupicha w tej Nysie to mógłby zostac :P:P a tak poważnie to nie nam jest oceniac kto jest gwiazdą i co ewentualnie ćpa bo jakoś i tak prawdy sie nie dowiemy. A wątpie by nacpani dzwonili po lekarza:P

Gość czarną sukienkę ożywisz
zadzwonili jego koledzy z kapeli bo miał goraczke i ledwo mówi. był przyćpany. no ale cóz. jest dorosly i sam o sobie decyduje

możliwe ze tak było ale co sie dziwic skoro w miesiącu graja po 50 koncertów z czego każdy w innym miescie więc jakos muszą te siły zbierac. No nie wiem nie popieram cpania itd ale jego dupa jego sprawa - chce facet wykorzystac swoje 5 minut.

szkoda tylko, że ta jego "sława" zaczęła się od udawania kogoś, kim nie jest. dociekliwych zachęcam do posłuchania Eddiego Vedera

jackson to mógłby tańczyc mi całymi dniami ale juz w masce i bez spiewania :classic_cool: ostatnio kiepsko z nim. Szkoda fajny facet :(

każdy jakos zaczynał - dobrze ze udało mu się wkońcu coś osiągnąc i pokazal sie i to co robi a robi dobrze. Jakoś trzeba sie wybic trudno ze nie zawsze mądrze ale cóż wazne że są :P

Gość tyjeytj
a co to jest moonwalk?

biedny facet naprawde. Zawsze jak czytam coś na jego temat zwlaszcza te okropieństwa to az sie łezka kręci, tyle gość zrobił najbardziej znany muzyk na świecie, stworzył nowy świetny styl i chocioaz za to nalezy mu się odrobina szacunku a nie tylko poniżanie i texty o odpadającym nosie.