Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzaczka byla//

jego narzeczona a wyrzuty sumienia

Polecane posty

Gość zdradzaczka byla//

bylam z nim 4 lata... wiedzialam ze jest z kims,ale umial pieknie czarowac i opowiadac bajeczki,w ktore ja ,naiwna,pokopana przez zycie wierzylam... zyczliwi doniesli jego narzeczonej ze spotykamy sie.. spotkala sie ze mna w cztery oczy... upokorzylam ja ...bardzo...to byly emocje.... wiem ze to ja i on zawinilismy...to nasza wina...ale mam wyrzuty wzgledem niej...zaluje ze w to weszlam,ale czasu nie da sie cofnac...chcialabym ja przeprosic...co powinnam zrobic?

Gość zdradzaczka byla//
?

Gość sfvsvsf
Wiesz, niektórych błędów po prostu nie da się naprawić. Ale jeśli cię to pocieszy, uważam że w większym stopniu to on zranił ją, i ciebie też, i że odpowiedzialność leży na nim. A ona zupełnie nie była świadoma waszej relacji?

Gość wiii
No i czego Ty od nas oczekujesz? Sama widzisz że jesteś delikatnie rzecz ujmując nie fair wobec tamtej biednej kobiety. Odbiłaś jej faceta i jeszcze po niej pojechałaś. To ona po Tobie powinna pojechać...

Gość zdradzaczka byla//
wiem,mam wyrzuty sumienia,ona niczego nie byla swiadoma,to on ja oklamywal i twierdzil ze jestem tylko "znajoma',sama nie wiem jak to sie stalo ze tak dlugo trwalam w tym ,wierzac mu i ufajac,tak...skrzywdzilam ja,mam tego swiadomosc,jak mam naprawic swoj blad,szkoda mi jej

Gość zdradzaczka byla//
a niby jak ja przeprosic?nie mam telefonu do niej a przeciez nie pojde do domu

rzeczywistośc, dlaczego miałoby jej być szkoda narzeczonej? to nie ona zdradziła narzeczona, niech facet się płaszczy.

Gość dewfcefc32r
już pisałam (pod byle jakim pseudo) i powtórzę: czasem niszczy się coś bezpowrotnie i po prostu nie da się "naprawić błędu", w tym własnego mniemania o sobie

po 1 - jestes glupia i nie usprawiedliwiaj sie, z ebylas naiwna i zraniona i ble ble ble - wiedzialas o niej 4 lata i o czyms to swiadczy, albo sie ma wyrzuty sumienia, albo sie ich nie ma po 2 - cos Ty jej pwoiedziala, czym ja tak upokorzylas?

Gość zdradzaczka byla//
nie bede sie rozpisywala co jej takiego powiedzialam,nie prosilam o ocenianie mnie,sama wiem ze jestem winna,chodzi o to ze chceja przeprosic,facet okazal sie ostatnia swinia a mi jednak zalezy by ja przeprosic tylko jak?jest tu ktos madry i inteligentnie doradzi?