Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lililala

Proszę o pomoc! PILNIE!

Polecane posty

Gość Lililala

Zamiast okresu mialam dwa dni plamienia, nwet to nie byla krew, ale plamki takie jak w ostanim dniu okresu. I juz sie to skonczylo, trwalo tylko 2 dni. Zrobilam test i wyszedl dziwny. Tzn przez pierwsze 5 minut byl negatywny, potem pojawila sie leciutka blado czerwona druga kreska. Uznalam jednak, że to wynik negatywny. Testu nie wyrzucilam, postanowilam sobie spojrzeć na niego za pół godziny i wyrzucic dopiero. I jak spojrzałam na niego właśnie po tym czasie, to zobaczyłam tak jak było wześniej, tzn jedną wyrażną czerwoną kreche, ale ku mojemu zdziwieniu ta druga blada kreska zmieniła się w cienką, jasnoczerwoną, ale jednak doskonale widoczną! I co teraz, co to znaczy? Czy to jest normalna reakcja testu? Czy robic drugi?

Gość Lililala
Dziekuje za odpowiedź, tak właśnie zrobie. Może gratulacje przedwczesne, ale zobacze co dalej.. Ale mi serducho bije! ;-p Oby oby ;-)

Gość Lililala
Może ktos jeszcze mi odpowie? Zrobie 2 test, ale chcialabym poznać Wasze opinie. A propos mam pytanie o zmierzenie temperatury, dokładnie w pochwie, czy moja temperatura obecna 37,4 cos znaczy? W sumie to mało wiem o ciążach, jakos do tej pory nie myślałam o tym... Więc może jakieś rady i opinie?

temperatura jest zazwyczaj nizsza w pierwszej polowiue cyklu, podnosi sie po owulacji i spada pèonownie tuz przed pojawieniem sie miesiaczki lub w ten sam dzien. jesli nie spadnie, prawdopodobnie jestes w ciazy. byc moze jest jeszcze bardzo wczesnie na to by test pokazal wyrazna gruba kreche, poczekaj ze 2 dni i powtorz test. ale i tak ci gratuluje bo jak nic widac ze zafasolkowalas!