Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rollen

CALA PRAWDA o babach w biurze

Polecane posty

Gość rollen

nie wiem czy wszytskie ale te ktore ja mam w biurze i ktore moj maz ma w biurze to jakas poronione egzemplarze: 1) ryczaca - wiecznie ryczy,beczy,placze,chlipie,smarka sie-o byle gowno,bo szef krzywo spojrzal,bo rodzina,bo glowa boli,bo ma problemy,bo zycie do dupy-z drugiej strony obgaduje wszystkich,w mezem i corka na czele,jakie to lenie i niedojdy... 2) pieprzaca-delfinowa - pokazuje dupe i cycki jak leci,najchetniej przespalaby sie z kazdym facetem w biurze-mala i dupa jej rosnie w tempie pioronujacym,chce miec dziecko a od dwoch lat nie moze zajsc - a jeszcze 4 lata temu chciala byc tancerka go-go...fajna mamuska:/ kocha delfiny-wszystko na jej biurku jest delfinowe..boszz 3) wrazliwa - ciagle placze i ma czerowy nos ale ze wzruszenia...wszystko jest piekne a co jej drugie slowo to "wooww,o jej,jaaa,retyy"...ogolnie najfajniejsza,ladna blondynka,kochajaca mama 4) lachon-zmeczony ryj lachona osadzony na obrastajacy w tluszcz korpus-tatuaz na "dupie" jak to nazywam,co to byl modny 10 lat temu,nosi za krotnie bluzki odslaniajace tenze tatuaz i stringi,mysli ze wszystko wie najlepiej,przemadrzala boszzz

Są jeszcze takie, co mówią ciągle boszzz i myślą, że są bardziej spostrzegawcze od całej reszty biurew/biurw.

Gość oinb
a faceci? Typ nerwowy: do roboty jedzie autem bez klimy przez godzinę słuchając ostrego metalu. Do biura wpada już nakręcony, trzaska, rzuca czym popadnie, nie odzywa sie do nikogo od caasu do czasu wybucha histerycznym smiechem, panicznie boi sie wygryzienia, ciągle wydaje mu sie ze ktos czycha na jego posadę Typ GADżECIARZ zgromadzićjak najwięcej firmowych gadżetów, wszystko mu sie przyda, często próbuje wyłudzić kasę za benzyne itp. prawi na lewo i prawo komplementy, smierdzi Typlizus Spija słowa z ust szefa, na każde wezwanie,kabluje, niemiły dla reszty Typów męskich Jest całe mnóstwo do tego między facetami istnieje cały czas ogromna rywalizacja. Szczerze ówiac nie spotkałam normalnego faceta w biurze same cioty

Gość kwasss
A Ty rollen do której kategorii sie zaliczasz?

Gość opokloiuytr
a ty bidulko sie ostałas z tego co piszesz tylko ty sie do czegos nadajesz?

Gość wyyypowiem sie
ja od poniedziałku zaczynam prace w biurze :D

ja pracuję z normalnymi ludźmi więc nie mam takich kwiatków, ale czytam z zainteresowaniem;)

Gość tet
-spijająca każde słowo z ust szefa jakby to było blogosławieństwo, głos jej ocieka miodem kiedy zwraca się do swego boga, rozmowy telefoniczne z szefem odbywa niemalże w pozycji klęczacej, przychodzi pierwsza, wychodzi ostatnio bo moze szef bedzie potrzebował czegoś np. tego zeby poszla do sklepu i kupiła mu twaróg, albo wyprasowala koszulę, kiedy konczy rozmowe telefoniczna z szefem glosno i powtarza wspolpracownikom co powiedzial, mimo ze kazdy slyszal, po czym idzie do drugiego pokoju i tez powtarza mimo ze tamci slyszeli to juz 2 x, daje dlugie i do niczego niepotrzebe rady orazs dlugo i rozwlekle opowiada o wszystkim co kto powiedział, co zrobil itd. uwielbia papierki i drukuje wszystko 18 razy, kopuje i wpina do roznych teczek w sytuacji kryzysowej kompletnie traci glowe i dzwoni chaotycznie do wszystkich, po czym oczywisicie relacjonuje mi przebieg swoich rozmow wysyola maile po czym minute poziej dzwoni do odborcy z informacją, ze wyslala maila a po 5 minutach dzwoni i pyta czy juz jej wyslano odpwiedź....................................

hahaha...jako ta która akurat pracuje w biurze, a dla ścisłości prowadzi je...nie zgadzam się z tymi definicjami... praca jak każda inna

Ja pracuje tez w biurze ale u mnie są inne typy 1) szpiegus-donosiciel (asystentka prezesa, z-ca kierownika magazynu)-sprawdza co sie robi po pokojach, niby przychodzi w jakims nieokreslonym do konca celu a tak naprawde tylko patrzy co na monitorach, gdzie sie dzwoni. Niby zawsze pomocna,usłużna ale tak naprawde sprzedaje wszystko prezesowi(za co nawet ten chyba jej dodatkowo nie płaci).Samotna 29 latka.Zadbana, za chuda. Poprzednie wakacje spedziła z mama w Egipcie i z siostra w Chorwacji (brak znajomych) 2)pracoholik-wszystko przejmujus sie(Dział Sprzedaży)- Wszystkim sie przejmuje.Ma zaawansowany brak podzielności uwagi.Dokładna do granic.29 lat samotna dziewica. zadbana, szczupła. Sknera.Uwelbia podróżowac po świecie ze swoimi kolezankami (samotne wszystkie). 3)czubus-histeryczkus (logistyka).swietny fachowiec niewyparzonym ryjku.Młoda mama lat 34 (nie wiekiem a stażem). Póxne macierzyństwo ja wykoleiło psychicznie. Tylko o swym cudownym dziecku umie rozmawiac. Zaniedbana, ciuchy gorzej niż z bazaru.Postac dominująca. Ciagle z kimś w konflikcie. 4) leniuszek-nic nie robiuszek 9informatyk)29 lat, młody małzonek. zony nienawidzi i jakby nie groziło mu więzienie to by ja zamordował.Len do kwadratu. Nic mu sie nie chce i ogólnie sie marnuje w szędzie on by chciał byc prezesem prezesów.

Gość telefoniczna jąkała
normalnie mowi bez jakania ale jak tylko wezmie sluchawke do reki to sie zacina i jest: dzie dzie dzien do dddddd dobbbbbry ppppppannnnnie Ma Ma Ma rcinie........

Ciag dalszy 5)wielka dama-madra głowa(kierownik logistyki) wiedza ogromna, kompetencje bardzo duże. Zarabia krocie ale jest filarem firmy. 32 lata, młoda mama, bogaty mąż. Zadbana(licówki na zebach, kosmetyki za grube tysiace).Za gruba ale opalona i ładnie ubrana.Bluźni jak na budowie ale wszystko mozna z ja załatwic. Konkretna i bystra. 6) jestem twardzielem w interesach bo nie moge w zyciu prywatnym(kierownik magazynu) .Lat 34 niedojda zyciowa. Mieszka z jakaś małolata, dojeżdża jako jeden z niewielu do pracy mpk(a zarabia dobrze naprawdę), wiedza mała parwie zadna, języki obce sa mu obce( nie wiem jak on rozmawia z dostawcami zagranicznymi) pracownicy magazynu maja go za downa i sadystę

7) niedoceniana księzniczka (jedna z ksiegowych) nic nie robi, ciagle sie myli, jak firma w której jest ksiegową nie zbankrutuje to tylko dlatego,że nigdy nie zostanie główna ksiegową. ccałymi dniami siedzi na allegro, konsultantka avon(jakas super ,super),rozwódka lat 32. Atrakcyjna z figury ale małomiasteczkowy styl. Bawi sie w kazdy weekend i wszystkim to potem opowiada. Zalogowana na wszystkich portalach randkowych

Gość rollen
hehe,to teraz z pracy meza: typ "oblech" - przy wzroscie 172 wazy 125 - smierdzi i poci sie jak swinia,ciagle wlacza klimatyzacje chociaz inni telepocza sie z zimna,pracuje dobrze,chociaz zbyt inteligenty to nie jest-potrafi wypic za jednym posiedzeniem 2,5 litra wina i wypalic do 3 paczek typ "pocalujcie wy mnie wszyscy w dupe" - wysoki,ponad 2m,zamkniety w sobie,z nikim nie gada,robi sobie kawe i gada pod nosem-to nie moja sprawa,nic mnie to nie obchodzi typ "normalne jest nudne" - j.w. normalny i nudny typ "upadly aniol" - 24 lata,ma za soba uzaleznienie narkotykowe i aborcje,przygody ze wszystkimi i wszystkim - odbilo jej w pewnym momencie i w 4 lata skonczyla studia,pracuje jak szalona,cudowna,sliczna,madra - az sie wierzyc nie chce typ "mistrz ping-ponga" - jak podchodzi do kobiety siedzacej przy stole grzebie rekami w kieszeniach jakby gral jajami w pingponga - oblech

9)przepraszam,że w częsciach ale mam duzo pracy dziś 8)"jestem za wszystko odpowiedzialna i bardzo sie boję" (Głowna Ksiegowa) osoba bardzo skrupulatna, bojaźliwa i miekka w pełnym tego słowa znaczeniu. Lat 33. Mdła ogólnie, ubrana nijak, charakter nijaki.rozwódka a od kilku miesięcy znów szczęsliwa małzonka. Uwielbia podróże po świecie ( w maju była w Istambule), zwiedza, dom buduje. madra i nudna.fanatyczka diet.Nie wiem dlaczego szcególnie rybnych (smierdzi po jej lunchu kuchnia cała) 9) "ja jestem boskim ekspertem w tej branży"(Główny Handlowiec, Kierownik Działu Sprzedazy)40 letni stary kawaler, zakochany w "niedocenianej księzniczce" z ksiegowości. W ostrym konflikcie z prezesem, który publicznie go upokarza i nazywa pasozytem. Prowadzaja się z 'niedoceniana księżniczka po firmie". Wspólne sałatki, piecznie chleba(w pracy!! ) doprowadziło do zakazu wydanego przez prezesa dotyczącego spotkań tej dwojki w firmie(zakaz przebywania w tych samych pomieszczeniach). Człowiek w branzy wypalony, spiskujący z klientami przeciwko polityce firmy. leniwy na maxa. Kurdupel (160cm0, ndwaga znaczna. Mieszka z mama

to sa własnie co ciekawsze typy w mojej firmie.Teraz deserek ja i prezes 10) \"jestem bogiem uswiadom to sobie\" nic nie robie, nawet nie udaje bo nie musze. Zarabiam 30 tysiecy ma słuzbowe mieszkanie, słuzbowy samochód, służbowe laptopy telefony.Wszystko mi sie nalezy. 50 latek o sylwetce młodego boga(siłownia od 14 roku zycia), klasa ciuchy, klasa auto.Wszechstronne zainteresowania, skaczena spadochronie, ćwiczy także yogę.Purysta słowny.Elokwentny. Biegle zna 4 języki. Kurwiarz, szmaciarz. Przynosi rachunki z burdelów do rozliczenia (jako spotkania z klientami).Albo inne zachcianki w stylu FV z pijalni czekolady na kwote 500zł(tez jako spotkanie z klientami). Nic nie kuma z branży. Ogląda filmy w pokoju (kino domowe tam ma) i ogólnie ma na wszysko wyjebane