Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dylemat nie moge zasnac

Podrywa mnie kobieta o wątpliwej urodzie jak dac jej kulturalnie kosza ?

Polecane posty

Gość mam dylemat nie moge zasnac

Ogolnie to mam jakiegos pecha. Kolejny raz podrywa mnie obrzydliwy kaszalot:-o Kiedys tez w takiej sytuacji bylem i powiedzialem dziewczynie wprost, ze mnie pociagaja tylko zadbane szczuple dziewczyny. Dostalem za to z liscia :-o i pozniej idiotka rozpowiadala o mnie ze jestem bezczelny cham. Oj dluugo odbijalo mi sie to czkawka :-o No i teraz chce uniknac tego, jak takiemu tucznikowi odmowic by pozniej kretynka nie rozpowiadala po zlosci o mnie ?

Zasugeruj kilka razy że jesteś już z kimś związany :P Np. przy rozmowie o jakimś filmie powiedz, ze byłaś na nim niedawno ze swoją dziewczyną :P:P

Gość sam jestes krety n
skoro nie wiesz nawet jak masz sie zachowac:o

Gość
"Nie jesteś w moim typie". "Jestem ju w kimś innym zakochany". Albo po prostu traktuj ją chłodno. Większość palantów żartuje z kaszalotem, przekomarza się, szczerzy zęby, a później marudzi, jakie to brzydkie na niego lecą.

Gość stary zgred
"tucznik"---? A cóż to za określenie? ile ty masz lat wogóle?

tucznik czyli kobieta z cialem wielce odbiegajacym od przyjetej powszechnie normy :classic_cool: autor ma racje, taka kobieta to tucznik :-p a co do tematu to powiedz jej ze nie jestes zoofilem i nie prowadzasz sie z kaszalotami ze o sexie nie wspomne :classic_cool:🖐️

zacznij dawać jej codziennie kwiaty, mów 30 razy dziennie, że ją kochasz, wysyłaj 130 miłosnych semsow dziennie, pisz dla niej wiersze i mów do niej najsłodziej jak tylko potrafisz... po miesiącu bedzie uciekać przed Tobą gdy Cie tylko zobaczy

Gość stary zgred
tucznik czyli kobieta z cialem wielce odbiegajacym od przyjetej powszechnie normy--- Ha, a jaka jest przyjęta powszechnie norma?

osoby o nieciekawej aparycji mają to do siebie że nie wychodza poza orkiestre, i wybierają ich męskie odpowiedniki bądź są same. po prostu z Tobą coś nie tak:P co też widać w tej jednej kilkuzdaniowej wypowiedzi 🖐️

Gość stary zgred
hę? Mniej niż 110? :P

chlopy to jednak wredne gady, nie mma co , aby wyzywać kobiety od tuczników czy innych zwierząt , proponuje najpierw spojrzec na siebie napewno znajdziesz wiele wad, a tak na marginesie CIĄGNIE SWOJ DO SWEGO:D:D:D

Gość nie lubię chamstwa
Zawsze mnie zastanawiało, jak bardzo trzeba być zakompleksionym draniem, żeby tak obrażać innych. Dowartościowałeś się, kiedy tak napisałeś o kobiecie? Szkoda, że taki palant wyśmiewający kogoś nie zdaje sobie sprawy, z tego, że to boli. Mam nadzieję, że sam kiedyś będziesz obiektem kpin. Ta kobieta kiedyś schudnie, zmieni się, a ty (nie Ty!!) na zawsze zostaniesz chamem. Miłega dnia w twoim malutkim świecie równie malutkich ludzików. Szukaj jakiejś głupiej panienki na pokaz, bo szkoda dla Ciebie normalnej kobiety.

Gość nie lubię chamstwa
A czy grube i brzydkie nie zasługują na szacunek?

Gość a mnieeeeeee
dajcie spokoj - moze jest naprawde paskudna!!! ja sie chlopakowi nie dziwie a ktoz Was umowilby sie z brzydalem wez olej ja - skoro ci na niej nie zalezy zreszta jak paskuda bedzie o tobie mowiec niestworzone historie to i tak kazdy bedzie wiedział ze robi to z zazdrosci/złosci ale fakt - tucznik?????????!!!!!!!! - mogles napisac ze ,,przy kosci", ,,gruba" czy cos...

nie ma kochany kobiet o wąpliwej urodzie tylko czasem wina brak.... a do kosza twojego to ona ci nasra, jeśli pytasz jak kulturalnie dać jej kosza, kulturalnie nasra bez pierdzenia, kultura musi być no nie,

Gość
Chłop prawdę napisał i już mu się oberwało :P Baba dziwne stworzenie - łżesz jej - źle, mówisz prawdę - też źle. Komiczne => skuteczne ale za bardzo czaso i praco chłonne. A że chłopina ma powodzenie u spasionych panien, to chyba w ogóle nie miałby czasu dla siebie :P