Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jolin25

Mój chłopak ogląda się za innymi...

Polecane posty

Może brzmi to banalnie, ale dla mnie to duży problem. Czasem tak mi to przeszkadza,że nie mam ochoty wychodzić z nim na miasto.Jest do dla mnie czasem bardzo trudne do zniesienia, już parę razy zwróciłam mu delikatnie uwagę kiedy nie wytrzymałam, bo to naprawdę ciężkie, co doprowadziło do kłótni.Zapewnia mnie,że ja jestem dla niego najpiękniejsza i mnie kocha, a te inne się nie liczą...ale mi to nie pomaga. On gdy idziemy ulicą musi spojrzeć na każdą mijającą nas dziewczynę,albo gdy wsiadają do autobusu to też żadnej nie ominie. Czasem widzę,że robi to dyskretnie żebym nie zauważyła.Próbowałam się z tym pogodzić, ale czasem tak strasznie czuję się z tego powodu,że nie mogę.Pomóżcie

"ja bym skoczyl" - gdzie jestes? ;) kolejna glupiutka 17 latka zazdrosna o to ze jej facet patrzy na inne? :O i dobrze, niech patrzy, znaczy, ze jest normalny

Gość Milim
Nie przesadzaj... bo coś są oczy... skoro nie patrzy na nie z wywieszonym jęzorem i erekcją w spodniach to jest dobrze;]

Gość dfff
mój też tak robił, ale naprawde ordynarnie, nawet gdy prowadził auto, to się odwracał że prawie powodował wypadek. Moje rozmowy nic nie zmieniły, bo albo zaprzeczał ("nie patrzyłem"), albo mówil że spojrzał odruchowo i nawet nie pamieta jak wyglądala. Tym bardziej mnie bolało, że oglądał się za kobietami które byly zupelnym moim przeciwieństwem (ja blondynka o jasnej cerze, leciutko przy kosci; a on sie oglądal zwlaszcza za smuklymi opalonymi brunetkami). Raz posunął się do tego że na widok takiej laski powiedział "to jest idealnie mój typ urody". Więc ja zaczelam się oglądać za facetami. I to w ten sposob że ich komentowałam. I to komentowałam to, czego mój facet nie mial. Mowilam "ale ten facet miał zajebisty brzuch" (gdy widzialam brzuch-klaloryfer, podczas gdy moj facet płaskiego brzucha nie ma), "ale mial fantastyczne włosy" (moj facet ma kompleks że zaczynają mu wypadać włosy). Itd itd.... Bardzo go to bolało i... przestal się oglądac za innymi.

Gość 7878554n
Bo to jest tak ja niemam nic przeciwko jak sobie patrzy jak idzie sam.Ale jak ja znim idę a on sie tak zachowuje to mnie to upokaża.Ci ludzie patrzą i widzą ż eidąc ze mna za rekę oglada się za nogami jakieiś roznegliżowanej laski.W jakiej to mnie staiwa sytuacji?

Właśnie o to chodzi. On nie ma pojęcia jak ja si czuję.Przecież te dziewczyny widza, że on idzie ze mną a na nie się gapi.Czasem czuję sie podle.Czasem mam wrażenie że mnie nie słucha tak jest zajęty obserwacją.

Gość tutturuttu
kazdy facet normalny sie oglada za innymi, czasem jest to wkurzajce bardziej czasem mniej ale to normalne i musimy sie z tym pogodzic:)) moj tez sie oglada i jakos zyjemy czasem skomentujemy to czy owo, ja tez sie ogladami i coo?:)) czasem w zartach sobie podokuczamy, czesciej nawet on mi ze sie gapie na obce tyłki heh grunt to zdrowe podejscie:))

zresztą on tez się tłumaczy a raczej wypiera,że tak sobie spojrzał, albo że w ogóle się nie patrzył, a ja wymyślam. Ale kiedyś mu sie wyrwało-jak idę z tobą to STARAM się nie patrzeć

ale to nie jest tak że on sie spojrzy raz na jakiś czas on to robi ciągle

Gość tutturuttu
to obroc to w zart , daj mu kuksanca albo skomentuj negatywnie ta dziewuszke i tyle, niestresuj sie takimi rzeczami, bywaja gorsze i wieksze problemy.

Gość dfff
o nie, przypadkiem nie komentuj źle dziewczyny, bo pomysli że jestes zgorzkniała, zakompleksiona i zazdrosna Wręcz odwrotnie. Powiedz "fajne miała cycki", albo "ale zgrabny miala tyłek". A potem komentuj w ten sam sposob facetow na ulicy.