Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maryśka x

Czy 19 latka może normalnie założyć konto w banku?

Polecane posty

Gość Maryśka x

na studiach będę dostawać stypendium socjalne i nie mam konta więc nie wiem jak by mi mogli dawac te pieniądze? chyba najlepeij konto. ale nigdy nie mielismy w mojej rodzinie komta. nie wiem jak sie to zakłada. pomóżcie :)

Gość blondynahoho
Przykro mi, dla nastolatek zakładają tylko "nienormalne" konta

Idziesz do banku i mówisz, że chcesz założyć sobie konto, najlepiej studenckie jeśli bank oferuje taką możliwość (mniejsza kasa za prowadzenie konta itp.), a reszta już należy do obsługującego Ciebie :) Nic strasznego :D

Gość Maryśka x
oj, odpowiedz a nie żarty sobie robisz, skąd mam wiedziec jak sie zaklada konto.?

Gość Maryśka x
zaraz, czyli trzeba płacić za prowadzenie konta?? a ile? bo moja rodzina nie ma pieniędzy

Gość alojzetta
idziesz do banku, mowisz ze chcesz konto studenckie i oni ci wszystko wyjasniaja.

Gość Krokodyl Dundee
nie sluchaj ich,musisz miec niestety 18 lat :o

Gość jajaja ajaj
koszt to od 0 do 5zl poszukaj taniego :) przejdz sie po bankach i zapytaj ile sie za nie placi i czy dostaniesz karte do bankomatu za darmo czy tez musisz za nia zaplacic :)

ja mam np w Millenium Konto Student, za prowadzenie konta - 0 zł. za ubezpieczenie karty - 1,70 zł na miesiac, ale zrezygnowalam, bo od razu jak dostaje przelew to kase wyplacam ;) niestety no i raz na dwa lata place chyba 15 zl za wydanie nowej karty bankomatowej generalnie jestem zadowolona z millenium, polecam, chociaz mysle o tym, zeby otworzyc konto, gdzie by mi sie procenty nabijaly. ale w sumie planuje przywiezc troche euro i millenium ma dobry przelicznik i bardzo oplacalne lokaty wiec hmm

Ja założyłam konto w mBanku,nazywa się bodajże IzzyKonto.Wczoraj przyszedł do mnie kurier i wszystko podpisałam.Formularz wypełniasz w necie,potem przychodzi kurier z dokumentami i pakietem aktywacyjnym,który także wypełniasz w necie,a za jakiś czas przychodzi karta.Za wszystko zero złotych. Z założenia konto jest dla dzieciaków,które nie ukończyły 18 roku życia,ale ja mam 19 i problemu nie było :P