Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jagoda G

Jaka piosenka z radia najbardziej WAS denerwuje ?

Polecane posty

Gość xyz.....
Czy ten jedwab co Stachursky śpiewa to przeróbka Róż Europy? Bo nie słyszałam Stachurskiego

Gość kalinna25
Zdecydowanie Emma Bunton-What took you so long! Nie znosze tej piosenki, codziennie przynamniej raz męcza ją na Rmf fm. Poza tym Natalia Lesz, czy jak jej tam. Czy nie ma na tym świecie ładniejszych piosenek? Rzadko kiedy trafi się jakaś perełka...

Gość kiciaaa2311
Kanikuły..~! Blee.

desiree83==> można tego nie znać gdy się ma kilkanaście lat. Mam taką młodą siostrę wpatrzoną w vive i mtv i inne cholerstwa i ona zrobiła wielkie oczy gdy jej powiedziałam że to stara piosenka. Takich nastolatek pewnie jest więcej

NIE KLAM ZE KOCHASZ MNIE - wkurwia mnie na maksa ta piosenka denerwuje mnie tez szymon wydra, wycie steczkowskiej (bardziej sama swiadomosc ze to spiewa ona) eweliny flinta i jej zaluje ze cie znalam itp.

Gość gość
Najbardziej w*********e są piosenki sylwii grzeszczak. Są,po prostu denne, tekst płytki, bez sensu. I do tego jego tak często lecą w radiu. Normalnie głowa mi pęka jak gdzieś słyszę ten chłam ;(

Gość gość
Najbardziej mnie denerwuje Feel - Gdy jest już ciemno czy jakoś tak, po kiego grzyba napisał taką dołującą piosenkę

dokładnie. . . sylwia grzeszczak i to jej 'nie pożyczaj'. :@ nie wiem co ona brała jak to nagrywała. . . oO

Gość gość
Wrzeszczak i Lisowska to moje dwa typy. Ponadto Red Lips i to co nam było. Nienawidzę tej piosenki

Gość pAulinaaaaaaaaaaaa
nienawidzę piosenek kombii, bajmu, feelu, tego to co nam było też nie, boba sinclara, a i szczególnie bardzo nie lubię bruno marsa

Gość gość
jedz flaki, znaczy się get lucky

Gość gość
nienawidze tej piosenki, chyba grzeszczak - dobry zwyczaj nie pozyczaj... :o czy jakos tak. I najbardziej na swiecie nie znosze enej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
co wy gadacie grzeszczak i red lips sa fajne :classic_cool:

Gość gość
wkurza mnie "cieszmy się z małych rzeczy..." z czego się tu k.. cieszyć :O