Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość córka swojej matki

Moja matka jest zgorzkniała, nie wierzy, ze moge spotkac kogos

Polecane posty

Gość córka swojej matki

kto bedzie potrafił kochac.....tzn chciałaby tego ale nie wierzy w to tak na serio. Przez 25 lat mojego zycia powtarzała mi jacy to faceci są sk...., debile, gnojki...jestem juz tak wyszkolona ze do kazdego faceta podchodze z pogarda i kąsam jadem:( ostatnio poznałam pewnego chłopaka przez net. Wydaje sie byc miłym i poukładanym a moja matka na pytanie co o tym mysli powiedziała a idz, nagada ci miłych słówek a ty polecisz jak cma i wkopiesz sie w jakies bagno. :( mam dosc bo przez to gadanie kompletnie zadnemu nie ufam...wiem ze są tacy, wiem bo sie sama przekonałam ale moze uda mi sie trafic na w miare porządnego faceta. Ona niby tez chce mojego dobra ale cały czas mi tak gada ze ja juz wolałabym byc samotna matką:( tu mi mówi no poszukałabys sobie kogos bo zostaniesz sama a jak przychodzi co do czego to mi tak marudzi:( pomózcie bo ja juz jestem skołowana:(

Gość córka swojej matki
czy ktos może mi pomóc???:(

Gość psjsj
mama moze ma jakis uraz,bo Twoj ojciec sie okazał gnojkiem?

Więcej matkę nie pytaj o zdanie. Jej emocje - jej problem, a nie twój. Jesteście dwiema odmiennymi osobami, a związki krwi nie mają to nic do rzeczy. Masz toksyczną matkę i tyle. Nie daj się jej wciągnąć w jej fobie.

Gość córka swojej matki
no tak jest dupkiem do potegi n-tej ale czy ona nie roumie, ze ktos moze miec fajne zycie, ze moze kochac i byc kochanym??? bo ja przez to jej gadanie juz nie wierze w to i ciągle odrzucam kazdego faceta:(

Gość marciuta
wiadomo nie chce zeby Cie jakis zranił ale musisz sama sie zajac swoim zyciem,a nie zeby Cie ktos nim kierowal

Gość córka swojej matki
w pewnych sprawach juz dawno przestałam sie jej słuchac:(

Gość muhra
mam podobnie..wiec wez sprawy w swoje rece..mama niech sobie gada..ona zyla w innych czasach..moze podobnych ale nie tych samych. a tak swoja droga to i tak kazdy facet to dupek po slubie :D

Gość córka swojej matki
moze i jestem naiwna ale tak sobie mysle, ze bez tej naiwnosci ( ufnosci do innych) to chyba kazdy zyłby sam... moze sie i zmieni, kto wie ale trzeba zaryzykowac ona z jednej strony mi mówi, ze powinnam sobie kogos znalezc, kogos dobrego, wrazliwego itp ale z drugiej strony ciagle mi mówi ze wszystcy faceci to dranie:(ciągle tak truje i gada

Gość
córka swojej matki => wiesz, że są tacy czy się po prostu wpierdoliłaś w koleiny wytłoczone przez twoją starą? Było nie było jest jeszcze trochę w miarę szczęśliwych par.