Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kailllaaaaa

mój chłopak sika na siedząco!!!!!!!!

Polecane posty

Gość kailllaaaaa

Niedawno zamieszkalam ze swoim chlopakiem i okazalo sie, ze on sika na siedzaco, a co wiecej po sikaniu osusza sobie peniska papierem. Z jednej strony to pomaga utrzymac higiene w lazience (i w majtkach), ale jakos mi tak dziwnie.. Spotkalyscie sie z czym takim?

a jak Twoj chlopak robi kupe? jedną serią czy po trochu? I jeszcze jedno pytanie - jakie podczas tej czynnosci robi miny

Mój mąż również tak sika :) Nie mamy pisuaru więc niby dlaczego mocz ma się "odbijać" od muszli i paskudzić kafelki, fuuuuuuuuuuuuuu Uważam, że jest kulturalny i ceni to że mamy czysto w łazience

Gość
kailllaaaaa => ty się ciesz... Przynajmniej jak wróci na chatę zalany w pestkę, to nie będziesz musiała myć całego kibla :P

Gość to chyba normalne ze
osusza papierem :P

Gość Basieńka ss
a mój facet leje do łóżka - pozwalam ;)

Gość dziubdzia
Mnie bardziej by zaszokowalo, gdyby moj chlopak mial 'penisek'... A ze twoj osusza swojego mikroskopijnego peniska papierkiem, zamiast np. wycierac w zaslonki, to chyba dobrze?

Gość
Czy ja wiem? Zasłonki mogą i dwa lata posłużyć, a papier z definicji jest jednorazowy. Nawet się wyprać nie da :o

Gość a mojego tak raz przyłapałam
jak wróciliśmy z imprezy, trochę więcej wypił i patrze a on sika jak baba, hehe :D zabawnie to wygląda :)

Gość
a mojego tak raz przyłapałam => śmiejecie się śmiejecie, a później jazgot jak facet szcza po pijaku do umywalki czy wanny (łatwiej trafić na stojaka po pijaku :P )

Gość _o_l_a_
mój były jest wysokim facetem i twierdzi, że niewygoeni jest celować z takiej wysokości, więc też siada i tyle. przynajmniej nie zapaskudzi.

Gość tafril
mój mąż też sika na siedząco...kazałam mu tak sikać...na stojąco to pryska :O..wszyscy faceci w mojej rodzinie sikają na siedząco...nawet 4-letni chrześniak...nie widzę w tym nic dziwnego ani smiesznego...

Gość ptaszysko nieziemskie
a ja wolę lać z lotu plaka

Gość a mojego tak raz przyłapałam
śmiejecie się śmiejecie, a później jazgot jak facet szcza po pijaku do umywalki czy wanny (łatwiej trafić na stojaka po pijaku teraz mam troszeczkę wyrzuty sumienia jak to napisałeś... przecież Wy biedne nieboraczki, sikając do tej wanny czy zlewu chcecie tak naprawdę dobrze!:D:D:D

Poklocil sie z malym i nie podaje mu reki :) Sikanie na stojaco to jednak wyznacznik meskosci jak noszenie spodni! Muszisz koniecznie porozmawiac z chlopakiem :)

Gość Bolek i Lolek i Agatka
na stojąco - prawidłowo - coś w tym jest

Gość mój kolega od czasu jak
płaci alimenty, nie poda chuujowi ręki za żadne skarby i sika na siedząco co jest w pełni zrozumiałe

Gość mendeusz
facet co szcza na siedząco a tym bardziej wykonuje takie rozkazy żony ( Jak u tafril) to zwykła ciota.

Gość irisss
facet sikający na siedząco!? to nie facet... o zgrozo!

baba też sobie cipę podciera jak się odleje to czemu facet ma tego nie robić? To raczej higieniczne. A z tym sikaniem to mój sika na stojąco jak normalny facet, chyba że mu się też srać zachce to robi kała i mocza jednocześnie na siedząco :D

Gość bueheheheh
mój też sika na siedząco, początkowo wydawało mi się to dziwne, ale powiedzial, że tak jest łatwiej utrzymać łazieknę w czystości i w sumie jestem mu za to wdzięczna :) mój brat sika na stojaco i zawsze są krople moczu na płytkach koło kibla :)

Na stojąco to się "leje" w toi toi i kiblu w przydrożnym barze (czytaj: Mc Donald's), a we własnej toalecie, na którą wybuliło się kilka tysi, się siada i nie pryska w promieniu jednego metra. A tak poważnie, ja też tak robię, bo po prostu wygodniej. Po co stać, jak można usiąść.

PS. Dawno dawno temu faceci stawiali klocka również na stojąco... dopóki jeden z nich nie usiadł. Wcześniej nikt nie wiedział, że tak można. Dziś już wszyscy siadają ;-)

Gość bueheheheh
he he o tym klocku na stojąco pierwsze słyszę :) poza tym jak ktoś nasika na kafelki albo na dywanik to smród jak cholera, wali jak na dworcu :) a jak facet usiądzie to problemu nie ma :)