Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kailllaaaaa

mój chłopak sika na siedząco!!!!!!!!

Polecane posty

Czy wy macie jakichś ślepych facetów, że nie mogą trafić do kibla i leją po całej łazience? :D

no też tak się właśnie zastanawiam :) ja po załatwianiu się mojego męża jakoś w kałużach moczu nie tonę o dziwo (wierząc mu na słowo) sika na stojąco

ja leję na siedząco ale tylko w nocy i rano jak jestem niewyspany lub zmęczony...

ja zawsze sikam na stojaka, lecz jak rano wstanę padnięty to nie ustoję i siadam po prostu. albo jak po pijaku to już w ogóle nie stoję (czasem leże). albo do umywalki lub wanny leje D:

Gość fkjewhfnuwejnf
a siusiaczek wam sie nie zanurza?:P

Gość to nie jest normalne
a ja nienawidzę jak kolesie szczają wprost do wody w kiblu i echo jak w studni się robi w całej chacie słychać blee. mój brat tak robi debil jjeden

Gość zazuuuuuu
a moze on po prostu czysty jest i nie lubi jak szczochem wali w lazience? moze nie lubi tez miec majtow osikanych, z tego samego powodu? uwierz mi, nie kazdy facet to syfiarz smierdzacy moczem. ale ja widze po twoim temacie, ze nie kazda kobieta to czyscioszka i niektore lubia stapac po sikach...

Gość Sebastian16
to chyba jest roznie,dziwnie ze wchodzicie,na obozie weszla raz jedna higienistka-ja mialem okuraz wzwod jak zsuwalem napletek zeby sie umyc to ona mi sie potem spytala czy sie masturbowalem,macie gg-44059226