Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość whats up

Kobieta zdradzająca

Polecane posty

Gość whats up

Dlaczego kobiety zdradzają swoich partnerów? Jak myslicie. Ja to zrobiłam, ale nie potrafię znaleźć powodu tego zachowania.

Gość fz
bo kobiety to urodzone kurwy!!!!

Gość martaczerwona
biety to szmaty.maja to w genach

Gość fz
"jak suka nie da to pies nie weźmie" kurestwo - najstarszy zawód świata

Gość whats up
A jak facet zdradza, to co?? To jest dobrze, nie? Dlaczego jednym wolno, a drugim nie?

Gość cest la vie 36
Kobiety z wiekiem mają coraz większe potrzeby, też sexualne. Nie każdy facet potrafi za tym nadążyć. I nie chodzi tu bynajmniej o ilość, a raczej o jakość. Myślę, że to jeden z ważniejszych powodów szukania, bądź znalezienia szczęścia gdzie indziej.

Gość TOMASZ B
bakterie w tych kurwach zostają

Gość agresywna
no jak, z tego samego powodu co faceci i tyle.

Gość Leon zz
kobieta pijana dupa sprzedana

Gość fz
Jeśli kobieta mówi, że miała X partnerów seksualnych, to POMNÓŻ to przez 2, a jeśli facet mówi, że miał X partnerek seksualnych, PODZIEL przez 2. Facet nie szmaci się tak bardzo jak kobieta i tyle!!

Gość cest la vie 36
oh, god jaka kulturalna ta rozmowa, no aż miło polemizować....

Gość gdgf
"Jeśli kobieta mówi, że miała X partnerów seksualnych, to POMNÓŻ to przez 2" Bzdury. :P Ja mialam ok. 40 facetów a mój myśli że jest czwartym. Więc chyba razy 10 :P

Gość kakowanka
witam ja też zdradziłam swojego męża z 20 lat starszym kolegą który kogoś ma ja zdradziłam bo sie zakochałam w nim ale on ma kogoś i wydaje mi się że bardziej woli zostać z nią a ja cierpie bardzo i nie wiem co robić z męzem mi się nie układa z dnia nadzień coraz bardziej więc jestem już u kresu wytrzymałości tylko kafeteria mi została i tu wylewam żale

Gość u mnie jest tak
że mąż nie jest moim partnerem, w niczym. Stanowimy podstawową komórkę rodzinną i prowadzimy wspólne gospodarstwo domowe. Ale nic nas nie łączy, ani łóżko, ani milosc, więc seks tym bardziej nie. Nawet nie wiem, czy pytanie jest dla mnie, bo nie uwazam go za mojego partnera, ani tym bardziej za ukochaną osobe, a co tu mówic o najblizszej osobie. Nie mam takiej osoby, mam męża. I kochanka ma sie rozumieć.

Gość kakowanka
czemu ludzki los się tak głupio pląta dlaczego nic nie jest proste i łatwe myśle że u mnie to kara za to co ja kiedyś komuś robiłam

niestety najstarszym zawodem świata, o wiele starszym od kurestwa, jest odlewnictwo, pamiętam jak dziś, pierwsze słowa mojego promotora: proszę pana, proszę zachować powagę, rozpoczyna pan pisanie pracy na temat najstarszego zawodu świata, starszego od prostytucji, o wiele starszego, dziekuję.

Gość kakowanka
i co to ma wspólnego z moim chorym życiem jak nie znacie tego problemu z autops to po co piszecie że ktoś jest kurwa jak nie miałeś takiej sytuacji to nie wiesz jak ty byś się zachował/a

kurcze, a co to jest odlewnictwo, że o tym piszą prace ? dlaczego kobiety zdradzają? ile zdradzających kobiet, tyle powodów :P

Gość Jjasne
Zrobiłaś to bo nie kochasz swojego faceta!!!! Jeśli twierdzisz inaczej to kłamiesz albo Ci się zdaje!!!!