Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerażona i wściekła

uwaga,uwaga!!!

Polecane posty

moge ci przeslac nawet 10 bo wlasnie corcia rozpierdzielila ta paczke co chcialam oddac do sklepu :(:(:(:( buuuuuu

Gość fochinka
tez moge zadzwonic-synek ma odparzone plecki w miejscu gdzie jest pasek i boki (rzepki)

dziewczyny ja tak nalegam mimo ze nie mam jeszcze maleństwa w domu ale wiecie jak to jest. Nie każda mama porówna np tą grzybice z pieluchami. Bardziej będzie się wstydzic o tym mowic bo uzna ze to np przez jej jakies zaniedbanie dziecko ma grzybice:( Poza tym nie wszystkie siedzą na kafe więc mogą nie wiedziec i nic z tym nie robic a szkoda to tak zostawic.

przybywam czekaj no:) prześle mi pula pieluche i sprawdzimy czy jest o co halo robic

to sobie poczekasz:D gołębi pocztowych nie mamy;)

szok,jednak jest więcej takich przypadków,no i gdybysmy wszystkie zadziałały to może cos z tego by było,sama nie wiem. Ten lekarz odmówił mi wystawienia zaświadczenia,no ale chyba ma prawo,gdyz ja chodzę z małą do niego na prywatne wizyty.:-( Mamani u mojej małej juz duzo lepiej,no ale ponad tydzień ta maść uzywam.ja jeszcze przemywałąm jej naparem z kory dębu,to tak zasuszało.

nie ma prawa ci zaden lekarz odmówic tak jak ike pisała mozna wziąść ksero karty, czy prywatnie czy nie lekarz musi wypisac wszystko czego sobie zyczysz oczywiscie prawde:P

Gość janusz wais pyta
i jak dziewczyny zakończyła się sprawa z tymi pieluchami ??????

Gość bimbaj się lala
idź w pizdu kasbak, no debil z ciebie okrutnie wielki... idź w pizdu debilu!