Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aramanda

Fryzura.....

Polecane posty

W sobotę idę na wesele. Okazało się, że już na 10 rano muszę być gotowa.... A już zawczasu umówiłam się na 9. do fryzjera :/. Dlatego muszę się wybrać już jutro (w sobotę bym nie zdążyła) i zdecydować się tylko na ścięcie włosów plus prostowanie. Ale czy moje włosy bedą dobrze wyglądać dzień później, w sobotę? Jestem w kropce i nie wiem, co mam robić....

Gość Niebieskooooka
ja na twoim miejscu poszlabym dzien wczesniej do fryzjera, ale na wszelki wypadek w dzien wesela wstalabym rano zeby poprawic wlosy wrazie jakby cos oklaplo;-p To nie problem samemu wyprostowac, fryzura nie jest skomplikowana... ;-)

problem w tym, że moje włosy dość szybko zaczynają się kręcić :O a jak fryzjerka nałozy mi tone lakieru to w sobotę rano bedę miała oklapniete włosy i będę je musiała umyć, wtedy będzie jeszcze gorzej :O

Gość heeeeej
nie masz prostownicy w domu lub Twoje koelzanki? moglabys w sobote wyprostowac włosy.

Gość heeeeej
a fryzura jest ładna w pierwszym linku, ta dziewczyna pod spodem w ciemnych wlosach, chyba 5. Poza tym każda jes ładna fryzura, podobne do sibie :)

Jasne, że mam prostownicę... i to porzadną. Ale po wyprostowaniu moje włosy i tak zaczynają się kręcić po wyjsciu na dwór, mimo, iż użyję lakieru czy wosku... Jak wy sobie z tym radzicie? Moja "ciotka" uzywa specjalnego balsamu/odzywki, przez co włosy dłuuugo są proste, ale szkoda mi dawać za to 60zł, bo szybko się zuzywa :O

A problem sie niedawno rozwiazał, pójdę w sobote, załatwiłam sobie transport, najwyzej trochę poczekają :P

Wiesz zetnij włoski jak ma RIHANA (w tym I linku) albo tak jak ma Paris Hilton Wiesz ja mam też włoski podatne ma kręcenie, ja zawse włoski prostuje prostownicą kilka razy w tym samym miejscu i przetrzymuje tam prostownice. Spróbuj wcześniej na włoski użyć lakieru bardzo mocnego użyj dwa razy na całą długość włosów a potem zrób tak jak ja. Że włoski weźmiesz i użyjesz z prostownicą i przetrzymuj tam je przez jakieś od 5 do 10 sekund. Mi osobiście to pomaga kilka razy w tym samym miejscu i przetrzymuje tam prostownice. Póki co jeszcze włosów nie spaliłam i nie zniszczyłam Pozdrawiam