Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta najgorsza..

na pokaz

Polecane posty

Gość ta najgorsza..

jak ja nie lubie hipokryzji, obłudy , fałszu i robienia czegoś na pokaz!! powiedzcie mi, czy wasi znajomi tez tak robią jak niektórzy moi? przede wszystkim LANS na gg- kazde wyjscie gdzies, kazde "cos mnie boli", kazde "właśnie jem.." musi być pokazane w opisie :( nie mówię juz o lansowaniu sie na naszej klasie bo rzadko tam zagladam i nie przypatruję się profilom. ale to co się dzieje w gg mnie wkurza strasznie! szkoda ze nie mogę wyłączyc tych opisów..grrrr

Gość Boooootikiller
to po chuj czytasz :o lepsze takie opisy niz jakies pieprzone cytaty niewiadomo skad :o straszny lans opis z jedzeniem hahha chyba nie wiesz co znaczy lans :o

Gość ta najgorsza..
ha! i z tego wszystkiego sie obesralam...

Gość hehehhe jasnee
na pokaz to mozna jeźdzzic mercem s klasy ale jedzenie na pokaz ? chyba jestes przewrazliwiona :o

Gość hehehhe jasnee
a co to za hipokryzja i falsz piszac w opisie "jem truskawki" ? :D:D:D:D:D:D:D

Gość Ta co chciałaby wiedziec
mnie też wkurrrwiaj opisy typu: "na spacerQ" albo "gdzieś=**" :O:O

Gość może głodna po prostu
;) a świat pełen jest ekstrawertyków, którzy uwielbiają dzielić się sobą z całym światem.

Gość grazyna muchaa
po proostu jej nie stac na truskawki stad jej temat;)

Gość ta najgorsza..
ale ja wiem ze opis jest dla ludzi i kazdy moze tam wstawiac co chce, tylko mnie dziwią takie sytuacje: moja kolezanka w ciagu godziny zmienia opis 15 razy. "jem zupę pomidorowa" za chwile "jem bigosik pyszny" za chwile "ale dobry deserek mniem" za chwile " po obiadku lezę" za chwile "za spacerq z psem" . potem wrzuciła jakis plugin który pokazywal tytuł kazdej mp3 której aktualnie słuchhała. no dla mnie to co najmniej dziwne..

Gość zgadzam sie z
ta najgorszą tez nienawidze tego.. ludzie pisza opis będąc na dostępnym "nie przeszkadzać smutna zła " itp .. to po ch** są na dostępnym? po to ze liczą az ktos napisze zapyta co sie stało ojej.. za wszelką cene zwrócmy na siebie uwagę.. ahh.. nue wytrzymam tego, mam dosyc, smutna, zła.........po co? zeby kazdy widział i zeby zwrocił uwage .. hmm .. jakby serio byli smutni takich opisów by nei ustawiali.. albo w opisie "ale sie działo" lol i woow inni myślą- "ale jest cool" buhaha.. chcą podwyzszyc własną wartosć ale nie widzą ze są żałosni ;P.. "woda żyletka i kran- mam zajebisty plan" ostatnio widzialam .. i po co.. ich sprawa spoko ale mnie to tez wkur*ia wiele osób lubilam zanim nie zobaczylam takich pustych opisów na gg .. np inny opis - w walentynki- "dzieki za kwiaty ale nie masz u mnie szans" haha.. zal ;) wg mnie.. na pokaz.. dokładnie;p

Gość ta najgorsza..
no własnie, niektórzy wpisuja w opisy ze przezywają jakas tragedie zyciowa..sorry ale jak naprawde sie cos przezywa to sie nie mysli nawet o jakichs głupich opisach..

Gość heeeeh ale masakra
wdl mnie jestescie gówniarami z gimnazjum ktore nie wiedza co to lans :o macie cos z deklami!

Gość ta najgorsza..
o wypraszam sobie, mam 20 lat ;)

Gość heeeeh ale masakra
to widac jestes niedorozwinięta umysłowo skoro wszedzie dopatrujesz sie lansu :o masz kompleksy? widac po nicku czujesz sie gorsza ale zeby az tak ?:o

Gość Asiulka119
mnie na gg denerwuja tylko łańcuszki,ktore nic nie znaczą...

Gość ta najgorsza..
"zgadzam sie z" miło ze ktos ma podobny punkt widzenia :) pewno fajnie by się z tobą gadało na imprezie przy piwie :D

Gość zgadzam sie z
jak juz cos piszesz to przynajmniej czytaj uwaznie ;P nie uzylam słowa lans wiem co to jest lans ;P chyba to je stes gowniara jesli uwazasz ze ustawianie takich opisow jest cool;p

Gość Calinka
zgadzam sie z tą najgorszą, choc nie wszystkie opisy są wkurzające. opisy są tez dla ludzi. -heeeeh ale masakra ip wskazuje ze mam twój nr na gg :) ciekawe czy domyślasz się kim jestem :D

Gość kong king
mnie wkurzają opisy typu "został mi tylko sznur i na mur" albo "jedna żyletka, jedno ciecie, jeden ból" to jest kozakowanie, ale jak ktoś pisze "na spacerek do parQ" albo "pizzza mmm" to co to za lans?!

Gość zgadzam sie z
to bylo do tego hehehe ale masakra moj wczesniejszy wpis ;) hehe dzieki najgorsza .. ja tez tak myślę ;D

Gość ta najgorsza..
ja mysle, ze oburzyły się osoby które bardzo czesto uzywaja opisu gg jako pola pokazowego ;) zastanawia mnie jedno: DLACZEGO tu na kafe, gdy ktos sie z tobą nie zgadza, to zaraz obrzuci cię stekiem obelg zamiast spokojnie powiedziec. ?:)

Gość ta najgorsza..
kong kong. nie wiem czy powinno się to nazywac lansem ale to jest taka chęć pokazania, "zeby inni koniecznie wiedziekli i absolutnie nie przeoczyli ze byłam na koncercie/spacerze/imprezie" po co?-pytam. nie wiedziałam, ze wywolam tak burzliwa dyskusję:)

Gość kong king
pewnie dlatego, że jesteśmy tu anonimowi i nie musimy jak w 'prawdziwym świecie' być dla każdego mili I to prawda, często używam opisu do, jak to nazwałaś, pola pokazowego, ale mi sie to podoba...może sie komus nudzi i tym głupim 'byłam w kinie' chce zacząć rozmowe?

Gość kong king
...i wcale nie dlatego 'żeby wszyscy wiedzieli ze byłam w kinie'. Tak jak wcześniej napisałam, opisem można dużo zdziałać i zacząc rozmowe...

Gość padad deszcz
a ja pisze opisy ze jestem na spacerze zeby ludzie wiedzieli ze mnie w domu nie ma:) czesto znajomi przychodza do mnie na kawke a ja akurat jestem z psem a tak na gg zobacza ze nie ma mnie w domu i juz opisy po to sa zeby pisac gdzie sie jest i co sie czuje chocby nawet jem truskawki..

Gość ta najgorsza..
aha i najlepsze sa opisy typu "nie mam siły zyc, żegnajcie" tez przechodziła w zyciu rózne załamania ale ani mi wtedy w głowie było gg albo komputer.

Gość zgadzam sie z
mi głownie chodzi o opisy "smutna, wielki dół, chyba sie zabije!!" .. moze ta osoba jest zdesperowana .. no nie wiem .. ale dla mnie to jest zalosne.. jak chce z kims pogadac niech napisze a nie urządza sobie przedstawienie "patrzcie jak rozpaczam jaka jestem wrażliwa" na gg.. ja bym pozniej sie wstydziła troche przed znajomymi po takim "cyrku"

Gość ta najgorsza..
no to wlasnie- tego oczekiwalam, spokojnego wytłumaczenia:) widc nie wszystkie opisy sa na pokaz