Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta najgorsza..

na pokaz

Polecane posty

Gość padad deszcz
nie no zabije sie to nie to smieszne opisy ale takie ze jem truskawki albo mmm truskawki to czemu nie ? opisy sa ogolnie po to zeby przekazac cos ludziom a co wy przekazujecie na gg ?

Gość padad deszcz
czasami mam opis wyrazajacy moje uczucia np dobijcie mnie...... ale mi nikt nigdy nie pisze po opisie opisy czesto robie smieszne zeby ludziom humor poprawic

Gość king kong to moze jeszcze
zrob opis " zrobilam duza kupe " i wklej zdjecie na fotce,zeby wszyscy mogli podziwiac.manicurek, pedicurek ,golenie cipy,sranie,tez dobry pretekst do rozmowy.

Gość kong king
Często sie wstydze napisać do chłopaka, a jak ma jakiś opis to już łatwiej...Przykład: opis: Jem truuuuskawski Można napisać: mmmm truskawki...weź sie podziel:P i już rozmowa rozpoczęta;)

Gość kong king
nie przesadzajmy...

Gość ta najgorsza..
:D z tą kupą to dobre:D

Gość ta najgorsza..
no pewnie czasem to moze byc pretekst. jednak znam takie osoby z którymi nie muszę gadac bo wystarczy ze przeczytam opis i juz wiem co u nich się dzieje. mam wrazeni ze nic nie robią tylko zmieniają opisy:P ja tez czasem ustawiam jakis jak sie chce podzielic czyms z ludzmi. albo czesto tez wstawiam link do pajacyk.pl najbardziej spektakularny z mojej listy dzis to "okradli mój domek kempingowy" :D

Gość illegal
"okradli mój domek kempingowy" to już dla mnie więksyz lans:O

Gość ta najgorsza..
tak i zastanawiam się dlaczego ta osoba to napisała w opisie ;) bo nie jest to sprawa która mozna sie chwalic;) może liczy na pocieszenie..