Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Goska Joanna

koleżanka mnie kopiuje

Polecane posty

Gość Goska Joanna

jednak nie kopiuje mojego wygladu tylko wnętrze :/ co ja zrobię to ona też :/ ja się nie bardzo afiszuje z tym co robię i ona pierwsza leci do znajomych pokazac co wymysliła i wychodzi na to ze to ja odgapiłam :(

Gość Goska Joanna
mam już dosyć tego napromieniania mnie. Poza tym kserokopiarka spowodowała że jestem całkiem płaska :o

Gość Koleżanka Gośki
jednak nie kopiuje mojego wygladu tylko wnętrze :/ co ja zrobię to ona też :/ ja się nie bardzo afiszuje z tym co robię i ona pierwsza leci do znajomych pokazac co wymysliła i wychodzi na to ze to ja odgapiłam :-) mówią na mnie xerokopiarka

Gość Andrew86
kretynki wszystkie równo

Gość ale napisz dokladnie
bo nie kumam. Jakiez to zachowanie jest az tak oryginalne zeby chciec je kopiowac. Ciekawa jestem bardzo, bo probuje sobie wyobrazic o czym dokladnie piszesz i zero pomyslow

Gość Andrew86
z godnością mnicha buddyjskiego na wyżynie tybetańskiej uddaję się do osiedlowego kontenera śmieciowego gdzie rozchylam klapę i chowam się do środka a gdy tylko ktoś nadchodzi wychylam łepek i krzyczę w niebogłosy: siłą mnie nie dostaniecie !!!!

Gość mniszka lekarska
jej! uuuuuuuuu! Kocham podszywy!!!:D

Gość Goska Joanna
nie są jakies specjalnie oryginalne. ale np ostatnio facet mnie bardzo zranił. jestem teraz sama i powiedziałam jej, ze postanowiłam ze przez najblizszy rok raczej nie bedę sie z nikim spotykac (zaczynam studia i bedę jednoczesnie pracowac,bede miała mało czasu i poza tym wciąż czuje sie zraniona przez tamtego) wiec mowie jej , trochę zartem (jak w "slubach panieńskich") ze sobie na rok daje spokój z facetami. potem w grupie znajomych (stałam jej za plecami, nie widziała mnie) słysze jak ona mowi im ze ma swietny pomysł, ze bedzie sama przez nastepny rok. albo np ostatnio bardzo spodobała mi się twórczosc Mozarta i zaczęłam go wiecej słuchac. i podobna sytuacja, powiedziałam jej o tym a ona teraz wszystkim rozpowiada ze pokochala mozarta :/

Gość Goska Joanna
a i jeszcze, jakis cas temu postanowiłam wyjechac, odpoczac troche od swojego życia. powiedziałam o tym tylko jej. taka mała ucieczka to miała byc. i teraz ona rozpowiada wszystkim znajomym zeby się przygotowali bo za tydzień kilka dni jej nie będzie bo postanowiła "uciec od życia" na chwilę. no ja rozumiem, ze to są niby bzdury ale mnie to bardzo denerwuje. i przygnębia. poważnie :(

Gość mniszka lekarska
Primo: nie mów jej nic; pieprzyć taką "kumpelę" secondo: w pewnym sensie bądź zadowolona. To musi oznaczać że warto cię naśladować.. Twoja koleżanka widzi,że masz uznanie wśród innych, a bynajmniej, chce być taka jak ty

Gość to o wychylaniu łepka
prawie mnie zabiło :D:D:D:D

Gość Goska Joanna
:D

Gość Goska Joanna
no ja juz wiem, staram sie nic nie mowic jej juz. ale czasem się dowie o jakichs moich planach. ja jestem osobą, która się raczej nie afiszuje. nienchwale sie jakich jezyków obcych sie ucze, jakie spojrzenie na życie mnie zafascynowalo aktualnie itp. ale czasami z kims o tym rozmawiam. czasem jest tak, ze dowie się wczesniej niz moi najlepsi znajomi. i wtedy zarazdo nich biegnie pochwalic się, przypisujac tą rzecz sobie. moze pomyslicie ze przesadzam, ale to się powtarza z taką prawidłowoscią, ze..ze az mnie to przeraza! :( najlepsze w tej całej historii jest to, ze jest facet którymi się podoba.a ona się mu podlizuje wykorzystujac moje pomysły na życie. 😭 i on się na to chyba łapie. muszę sobie go odpuscic cóz :(

Gość dcdkod
jednego nie kumam. Czemu Ty sie jej nie spytasz o to?? przecież dobrze wie, że Ty wiesz...

Gość Goska Joanna
bo mi tak dziwnie. raz jej spytałam czemu zrobila to co ja. a ona ze to przypadek. przeciez jej wolno robic co chce. nie zabronię jej.

Gość dcdkod
to spytaj czemu tych przypadków jest od cholery dużo :D

Gość Goska Joanna
kurde chyba się popieprzyło wszystko z tą grupa moich znajomych. bo jak ją spytałam to jeszcze zrobila aferę że ja atakuję i się jej czepiam :( wszyscy tak o mnie chyba mysla ze się jej czepiam. a ją uwazaja za kreatywna dziewczynę. ufff mam tego dosc :( szkoda bo to fajni ludzie, trudno uwierzyc ze dali sobie zmydlic oczy. jejku i dlaczego akurat MNIE to spotkało :(

Gość dcdkod
ja bym tam nie dała za wygraną a porządnie sie z nią rozprawiła.

Gość Goska Joanna
no cóz zrobię. to jedna z tych osób które przed innymi potrafią swietnie udawać słodka niewinną i zranioną. chyba wpadłam w pułapkę.nawet w filmach to się dobrze nie kończy :P musze sobie naprawdę od tej grupy ludzi odpocząc, ochłonac a potem pokazę im jaka jestem naprawdę. ale nie teraz, bo teraz mnie emocje ponoszą.

Gość mniszka lekarska
Niedobrze mi się robi jak słucham o twojej koleżance:O Nie martw się bo sprawiedliwość jeszcze ją kopnie w dupę

Gość Goska Joanna
:) fajnie, ze ktos mnie rozumie . dzięki za dobre słowa..