Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to nie prowokacjakff

SEX - kompromitacja.......

Polecane posty

zaczne od początku tak mam że raz na jakiś czas bardzo rzadko ale mam naloty robaczków wychodzących z pewnej częsci ciała....;/ dzis podczas sexu jako że lubie od tyłu ochoczo się wypiełam (zapominając o problemie) mój zaczął się dobierać nagle słysze.... kochanie nie ruszaj się jakiś paproszek masz w środku........ a za chwile dodał misia- to robak :////////// sexu nie było ...a mi tak strasznie głupio :(

nie wierze ze ktoś miał taką sytuację :////// jak się tego gowna pozbyć naturalnymi sposobami?

Gość ja mam fotke pałki
masz robaki w piździe? :-O

w dupie;//////

o matko do lekarza pędź, ale to naprawde nie jest prowokacja? bo ja sie teraz boje i dostane fobii robaczkow pizdowych XD

Gość anonimowamasakretezmialam...
Nie wiem jak sie pozbyc tego co masz, chyba tylko lekarz pomoze, ja natomist mialam kiedys masakre straszna: uzywalam czopkow i niestey podczas seksu to cos mi wyplynelo...nie chcialybyscie tego przezyc uwierzcie😭

aaa w tylku to chyba mnie babcia straszyla kiedys ze mam myc rece bo bede miala w tylku robaki

Gość ewaytfugiho
dziewczyno ale chłopak ma przez ciebie obrzydzony sex!!!!!!!!!!!! masz mózg nie wpadłaś wcześniej na pomysł zeby się leczyć

nie to nie prowokacja://// czasem tak mam gdy np zjem za dużo słodyczy ale takie naloty mam co kilka lat.... wystarczy wtedy ze pije np sok z cytryny i ich nie ma ale ludzie podczas sexu mi wyszedł robak z dupy ://// myślalam ze się ze wstydu spale...... gluio mi jest.....

Gość owsiki nie robią
się od slodyczy tak jak myszy nie lęgną się ze zgniłej słomy:D Owsiki są z brudu. To tzw choroba niemytych rąk. Ponieważ najprawdopodobniej łapek nadal za często nie myjesz, połykasz ich jaja (które przenosisz na dłoniach) i zakażasz się od nowa...

Gość dziewczynammmmmmmmmm
Boże. Przecież to owsiki.! :O też miałam niedawno. "Pyrantelum" i nie ma. Na receptę oczywiście, t normalna sprawa i często, nie ma się czego wstydzić.

Gość lo majlaaaaa
Jezeli przez cytryne ci nikna to napewno tasiemiec, kurcze dziewczyno idz do lekarza a facetowi powiedz ze chyba mu sie cos wydawalo bo nie ma szans by robaki z dupy wychodzily normalnemu czlowiekowi:-P

Gość dziubdzia
Rób sobie lewatywy z Domestosu. 'Naloty' to, jak rozumiem, oznacza że robactwo jest uskrzydlone? Gratulacje.

Gość trzeba jesc
kiszona kapuste,owsiki nie lubia kwasnego srodowiska,a to fakt ze jak sie je slodycze to sie szybciej rozmnazaja,ale oczywiscie nie legna sie z batonow i cukierkow,a najlepiej to marsz do lekarza teraz ci wstyd bo twoj facet to zobaczyl,a wsczesniej to nie wpadlas zeby isc do lekarza i hodowkli nie powiekszac

Gość gość
Ale w sensie owsiki, czy że tasiemce?SZOKE!Temat na pewno zaliczam do grona top 100 EVER 🖐️

Gość treba jesc
owsiki sa malutkie a tasiemiec moze mierzyc nawet taki podrosniety 6 metrow tyle co jelita,raczej od kiszonej nie zdechnie,ale jak by tylkiem wyszedl to sorrry,ale chyba by to czula,a koles zemdlal

Gość gość
Moja nancia opowiadała, że raz na imprezie sie najadła jakiegoś motzno pikantnego dania i zachciało jej sie qupkę, więc poszła do wychodka (bo to na wsi było) i sapie i stęka i czuje, że coś jej z tyłka wisi, wiec złapała i zaczęła ciągnac i...szoke....okazalo się że urodziła norrmalnie metrowego tasiemca:o:o

Gość gość
Ofkorz opowiadałam o mojej babci, nie żadnej niańci, sory za literówe 😴

Gość gość
Dodam, że tasiemiec był żywy i po prostu spieerniczał z jelit pod wpływem ostrych przypraw, ktore były w jedzeniu. Zalecam więc spożywanie dużo chilli tym, którzy chcą wykonczyć swoje tasiemce;)🖐️

Gość myszkaZwysp
ja pamietam jak bylam w przedszkolu poszlam raz do ubikacji, siedze i probuje cos wystekac i nagle czuje jak cos mi wisi z tylka i nie wychodzi, pociagnetam, mialo moze z 50 cm, nikomu o tym nie powiedzialam i wrocilam do reszty dzieci, pozniej w podstawowce na biologii dowiedzialam sie ze to byl tasiemiec...obrzydliwe, chyba go dobrze wyrwalam bo wiecej sie nie pokazal:Pale pamietam go do tej pory...

Gość georgia walczak .......
oh ku rrwa to bylo ohydne ...... chyba rzygne dajcie wiadro :o

Gość jestes gupia i oblesna

no coż mogę napisać DOBRY ZART SMIECHU WART :-) aczkolwiek spodziewałam się większego odzewu hje hje