Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Luśka.

OBRONA MGR _ POMOCY

Polecane posty

Witam :) Mam pytanie i licze na Wasza pomoc :) Macie moze jakies przykładowe podziękwoania , tóre umieszcza sie na 2 stronie dyplomu?? Bo nie bardzo wiem jak to sformulowac :(

Gość
ja nie umieszczałam żadnych podziękowań :) po co? facet wziął za mnie kasę - to po pierwsze, a po drugie sama napisałam tę pracę, bo wskazówki promotora były tak marne że aż przykro :o

No przykro mi, nie pomogę. A naprawdę musisz dziękować? Ja wyszłam z założenia, że takie podziękowania nie są pretensjonalne tylko wtedy, gdy są naprawdę ważne. A jak chcesz napisać, byle napisać, to zastanów się czy warto. Pozdrawiam:-)

Chciałabym podziękowac przede wsyztskim mojej promotorce, bo naprawde mi duzo pomagala. A do tego u nas na uczelni jest taki zwyczaj, ze pisze sie podziekowania

I co to Ci da,ze będziesz się podlizywać jakiemuś profesorkowi???

Dziekuję za pomoc... Nie chce sie nikomu podlizywac, po prostyu chce podziekowac mojej promotorce bo naprawde duzo mi pomogla

Gość wiii
Poszukaj w googlach tam jest dużo tego, ja tak robiłam :) Ja osobiście dziękowałam i mojemu promotorowi i właścicielowi firmy o której pisałam pracę bo obaj panowie mi bardzo pomogli :D