Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poznaniak85

Leo ! Dziękujemy ! Będą w Polsce na ciebie pluć ale ja ci dziękuje!

Polecane posty

po jednym meczu mozna ocenic w jakiej formie jest druzyna. po meczu niemiec z polska bylo widac ze niemcy nie sa rewelacyjni- co potwierdzilo sie w meczu z chorwacja- ich obrona leży i kwiczy, jedynym motorem jest ballack

ja bym nic nie pisala bo bym swietowala :D a tak... troche przykro, ale coz... :) dzis sie posmucimy a jutro nam przejdzie

uwazam ze najlepsza pilke reprezentuje na tych mistrzostwach holandia i hiszpania. i zycze im dojscia jak najdalej

a tam po 1 meczu mozna ocenic... uwazasz ze mistrzostwo zawsze zdobywaly druzyny ktore nie przegraly zadnego meczu w fazie grupowej i od poczatku graly rewelacyjnie? mylisz sie

Ballacka uwielbiam ale niestety trzeba stwierdzic ze dzis mial bardzo slaby dzien...zreszta Niemcy strasznie przygaszeni dzis grali, zupelnie jak nie oni. Defensywa do bani kompletnie..

zygzakowata ale w pilce noznej chodzi o bramki a nie subiektywne oceny! :D dzis sie mozemy wkurzac ile chcemy ale wynik jest 1:1 i tyle, to zostanie zapisane w historii

przyklad holandii- dlaczego ostatnimi czasy nie osiagala zadnych sukcesow?? bo miala takich dwoch fatalnych rozgrywajacych- seedorfa i davidsa. teraz ich juz nie ma i styl gry druzyny jest jak nowy!!

Holandia ma w ogole wielu nowych zawodnikow, kadra jest "odmlodzona", ze starej gwardii najlepszy zostal van Nistelrooy ale on jest akurat jednym z najlepszych pilkarzy w europie. ja nie rozumiem po co Beenhaaker wystawia takiego Jopa, Saganowskiego, Smolarka,Bąk to w ogole nie wiem co ram robi i Zewlakow tez, nastepny swietny pilkarz :o

"uwazasz ze mistrzostwo zawsze zdobywaly druzyny ktore nie przegraly zadnego meczu w fazie grupowej i od poczatku graly rewelacyjnie? mylisz sie" w tej wypowiedzizasugerowalas ze wynik nie jest najwazniejszy

no sorry ale selekcjoner akurat powinien wiedziec, ze wystawiajac Jopa ktory nic nie robił na boisku procz wodzenia wzrokiem za pilka, bedzie sie narazal na nieprzyjemne opinie. to samo Smolarek, slepy Krzynowek ktory nie umie trafic w bramke i gra jak podworkowy klipiarz.

jest najwazniejszy bo te druzyny np. wygraly 2 mecze a przegraly jeden w fazie grupowej, wiec co sie liczy zeby wyjsc z grupy? wyniki! :D ale to nie znaczy ze nie mozna jednego meczu zagrac gorzej... chodzilo mi o to ze ocenilas po 1 meczu Rosje ktora moze np. wygrac 2 nastepne teoretycznie

Gość davetch
jaki by trener nie był nic nie pomoze trzeba zmienic mentalnosc i podejscie do szkolenia piłkarzy oraz wyplenic korupcje w piłce nożnej oraz wyrzucic pseudołaczy którzy przyspawali się do stołków A samymi wrażeniami meczu sie nie wygra do tego są potrzebne umiejętności a z tym u nas jest niestety słabiutko to było widac ostatnich meczach niczym nie zachwycilismy

Gość hm hmmmmmmmmmmm
prawda taka ze gdyby nie bledna decyzja sedziego to byscie tu Leo wychwalaly... :D