Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poznaniak85

Leo ! Dziękujemy ! Będą w Polsce na ciebie pluć ale ja ci dziękuje!

Polecane posty

a ja wam powiem, ze uwazam ze Austriacy zasluzyli na remis. wlasna grą, bo grali naprawde niezle, oczywiscie wynik wynikiem, karny karnym, ale jesli chodzi o gre to moim skromnym zdaniem remis byl tu wynikiem optymalnym.

no wg mnie Niemcy tez maja duze szanse, to jest taka druzyna ktorej przegrana z Chorwacja moze dac duza motywacje do walki, cholernie ambitni, nie lubia przegrywac...

wiesz, sedzia zachowal sie karygodnie rowniez w momencie w ktorym nie odgwizdal Polakom spalonego przy pierwszym golu, bo tego gola byc nie powinno niestety. Ale stalo sie, nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem.

bardziej karygodne jest jednak wg mnie dawanie gola w prezencie gospodarzom w ostatniej minucie... a co do spalonych to wyszlo sprawiedliwie bo Niemcy tez nam strzelili gola ze spalonego :P poza tym co do spalonego mozna sie pomylic (i tych pomylek jest sporo niestety) ale co do karnego to trzeba miec pewnosc

poza tym co do tych spalonych wg mnie powinna wejsc w koncu jakas technika bo te pomylki sa prawie w kazdym meczu

Gość z tego co wiem to nie ma
spalonego gdy piłka sie odbije od zawodnika druzyny przeciwnej, a tak było:O

dokladnie, Boruc nie dosc ze swietny bramkarz to jeszcze przystojny :D a ja juz sie boje jak zasne... mieszkam na parterze a na moim osiedlu od zakonczenia meczu rozbrzmiewa "jebac sedziego i cala rodzine jego"