Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poznaniak85

Leo ! Dziękujemy ! Będą w Polsce na ciebie pluć ale ja ci dziękuje!

Polecane posty

Szwajcaria wczoraj zagrala bardzo dobry mecz z Turcja, nie uwazam zeby bylo gorsi od Polski, chyba ze mowisz tak dlatego, ze jako pierwsi odpadli z dalszej rywalizacji.

teoretycznie rosja moze wygrac ale nie zmienia to faktu ze jest fatalnie przygotowana druzyna do tych mistrzostw- i tez ma holenderskiego szkoleniowca ;P

zakladajcie sojusze :) ale i tak licza sie wyniki a nie wasze subiektywne opinie... a sport jest nieprzewidywalny i po 1 meczu ciezko ocenic druzyne

W Polsce nigdy nie bedzie dobrej pilki, bo nie mamy dobrych wladz i dobrego podejscia. Pierwszy przyklad z brzegu - Niemcy, dlaczego u nuch przy kadrze narodowej potrafi pracowac tylu dzialaczy, bylych pilkarzy i trenerow, jak Bierhoff, Beckenbauer, Klinnsmann czasem sie udziela, oni sie nie kloca tak jak nasi, vide Tomaszewski, Strejlau, Engel, Piechniczek - wieszaja psy na Beenhaakerze i mysla ze nitk tego nie widzi. potrafia sie tylko wymadrzac w studiu i rysowac jakiejs koleczka i kreseczki, zamiast wziac sie do roboty i wspolpracowac z trenerem i dzielic sie swoja wiedza - w koncu takową podobno posiadaja.

Gość grecja miala farta

wyniki sie licza- gole strzelane ręką, ze spalonego, czy tez niesprawiedliwie podyktowane karne- tylkoze gole nie odzwierciedlaja poziomu gry druzyn

pogadamy o Niemcach po mistrzostwach, wtedy sie okaze czy wladze im pomogly, po fakcie nie przed :)

Gość grecja miala farta
cztery lata temu to Portugalia powinna wygrac a nie gyrosy

Gość
największy debeściach to Gmoch, jak widzę jego minę to zawsze mi się uśmiecha micha

sorry ale ja nie twierdze ze wladze pomoga Niemcom wygrac, mowie jedynie o dzialaczach i wladzach DFB w Niemczech, robie swoiste porownanie, a jest co porownywac - polska pilka jest 100 lat przed niemiecką i to nie dluuugo nie zmieni.

zygzakowata taki jest sport :) to tak jak sie czesto mowilo o Hiszpanii-grali pieknie jak zwykle przegrywali jak zawsze.. a w sporcie chodzi o wygrana

Gmoch komentuje czasem skroty meczow na TVP3, gdyby publiczna tv miala prawa do transmisji to bysmy mieli Piechniczka, Engela, Gmocha i Szarana jako wielkich ekspertow od polskiego futbolu :D

oczywiscie ze chodzi o wygrana- tylko szkoda ze ta wygrana czesto mija sie z faktycznymi umiejetnosciami :)

A mi nasi piłkarze kojarzą się z naszymi politykami - gówno robią,a kase wielką dostają oczywiście za nic.Jestem tylko ciekawa co ci wszyscy mądralińscy,którzy po meczu naszych z Niemcami zrównali z błotem Podolskiego teraz myślą.Przecież tą jedyną bramke nie strzelił polak tylko brazylijczyk?Jeszcze strzelił z takiej odległości ze dziecko też by dało rade.

idę spac, dziękuje za konstruktywna wymiane pogladow :) a kogo typujecie na mistrza europy?? ja holendrow albo hiszpanow