Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolonkaaa20

Facet płakał po stosunku

Polecane posty

Gość Karolonkaaa20

On jest doświadczony ja nie miałąm nic z zadnym facetem znamy sie od paru miesiecy miałam pierwszy raz ale zbyt szybko doszedł ja nei miałąm orgazmu czułam tez lekki ból ale w sumie było OK a on tak to przezywa ze mnei nie doprowadził iz e taks zybko skonczył

Gość ze spożywczaka
rozchwiany emocjonalnie

Gość Karolonkaaa20
ale gdzie tam nie wyglada przynajmniej na rozchwianego raczej an pewnego siebie dobrze zbudowany ciemna karnacja oczy brazowe włosy czarne krecone długie żaden z niego romantyk a taks ie zachował zreszta do tej pory tak nigdy nei zrobił a znamy sie od kilku miesiecy nawet nigdy o uczuciach nei gadał

chcial cie zadowolic i mu nie wyszlo albo chcial pokazac jakim jest macho ale za szybko doszedl i sie rozplakal.

Gość Karolonkaaa20
napisałam o wygladzie ze ma bardzo meski i zachowanie zawsze meskie tzn z tego co go poznałam i co mówiły o nim dziewczyny z którymi był nigdy nei mówił o uczuciach wstydził sie odtracił wiele kobiet nigdy nei płakał wstydził sie tego strasznei wiec raczej nie miał jakis rozchwian czy uczuciowych rozsterek

Gość Karolonkaaa20
czesto bardziej samczy wyglad idzie w parze z samczym zachowaniem przewaznie

jakby moja historia hehe:) mój facet miał naście kobiet ale takich przejściowych. zaczelismy współżyc po roku - tak sie tym przejął ze tak jak twój chwila i doszedł i również mnie przepraszał. powiedział " kochanie czuje sie jakby to był mój pierwszy raz, tak jak Twój, pierwszy raz bo z Tobą , kobietą którą bardzo kocham i jest dla mnie bardzo wyjątkowy i tak samo jak Ty sie denerwuję "

Gość Karolonkaaa20
ale ile miał twój facet jak zaczeliscie sie spotykac jaka róznica wieku.Bo mój jest sporo starszy bo az o 8 lat

Gość Kryspin28nn

Gość ze spożywczaka
e tam faceci tak nie postępują no chyba żeby nie ruchali się od kilku lat i pierwszy raz z kobietą

Gość Kawalerrinkaa22.

Gość fdfdfd
to najpierw oświeć chłopaczka co to jest łechtaczka bo jak będzie chcial cię doprowadzic do orgazmu tylko przez ruszanie swoim penisem to będzie płakał po kazdym razie

Gość jak on był doświadczony
to Lepper Jędruś jest zakonnicą zgromadzenia brygitek w Gdańsku, buhahahahahahahahaha