Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta inna

pot na plecach

Polecane posty

Gość ta inna

błagam Was, zróbcie coś ze mną, bo nie wytrzymam tego dłużej. od kiedy pamiętam okropnie się pocę. dzieje się to tylko wtedy, kiedy gdzieś idę. zrobię kilka kroków i już mam mokre pachy, plecy, nawet uda i twarz. nie wspomnę już o moich stopach. wstydzę się wyjść w innej bluzce niż czarnej, bo zaraz mam widoczne plamy na plecach i pod pachami. antidralu mi apteka nie chce sprzedać, bo aptekarka twierdzi, że to tylko dla osób starszych, żeby wyeliminować śmierdzący pot. kiedy usłyszała to moja mama, powiedziała, że w takim razie mi go nie kupi. poszłam do lekarza, ale on powiedział mi, że na moją dolegliwość najlepszy będzie... ruch. i to ma niby pomóc na moje pocenie. inny lekarz zaś twierdzi, że jestem za słaba. ale nic mi nie przepisał, totalne zero. prysznic biorę kiedy się tylko da, piję ok. 2 litrów dziennie. ja już nie wiem co mam robić. czytałam tutaj pełno tematów o tym problemie, ale wszystkie kręcą się wokół antidralu i etiaxilu (?). może coś innego, też skutecznego.. nie wiem.. aż wstyd się ludziom pokazać..

Gość Mike111
2 litry dziennie. No wiesz, ,musisz stopniowo od tego odejść. Alkoholizm to nie jest rozwiązanie problemu.

Gość Ziuziuziup
Mike,jej chodziło chyba o wodę,nie alkohol. ;)