Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anidilka

jak mu to pokazać

Polecane posty

Gość anidilka

hej podoba mi się facet informatyk z pracy o de mnie jest troche starszy po rozwodzie chyba kogoś ma ale ja tak się zakochałam że nie umie już nad tym zapanować chciałabym spr.óbować go poderwać mam cza do końca mc bo on wyjedzie poźniej jak to zrobić prosze pomocy

Gość anidilka
nikt mi nie pomoże???????????????????????

Gość wg mnie szkoda czasu
ja bym sie nie brala za rozwodnika, ktory na dodatek kgoos ma. no chyba, ze lubisz komplikowac i marnowac sobie zycie.

Gość anidilka
ale ja musze spróbować

Gość anidilka
ja już się zakochałam i argumenty nie działają nie przeszkadza mi że jest po rozwodzie ja też jestem

Gość wiii
No to prostszej sytuacji już mieć nie możesz :D Udaj głupią i poproś o pomoc z komputerem ;) żeby było wiarygodniej powiedz że w domu coś Ci się porobiło albo nie wiesz jaki program ściągnąć np do obróbki zdjęć i co poleca. A potem mozesz zagadać że faktycznie dobrze Ci doradził itp a dalej to już pójdzie :)

Gość anidilka
i nie działają na mnie argumenty, źe kogoś ma, bo mam prawo do ułoźenia sobie źycia, niewaźne jakim kosztem... zresztą ja lubi się jebać - dlatego zdradzałam męźa... moźe on teź lubi... pasowalibyśmy do siebie...

Gość anidilka
zresztą no wiecie... INFORMATYK ... będzie dobrze zarabiał, a ja wydawać będę tę kasę …Ļ

Gość wg mnie szkoda czasu
skoro kogos ma to daj mu spokoj. ty bys chciala, zeby jakas obca baba pakowala ci sie w zwiazek?

Gość anidilka
już to robiła co dziennie go prosze o jakąś pomoc tak od 4 dni bo jestem nowa i że nie znam obsługi niektórych programów systemowych ale nie wiem jest bardzo miły smieje się żartuje ma wrażenie że nawet troche flirtuje ale do innych koleżanek też się uśmiechał więc nie wiem widze jak się na mnie patrzy więc napewno mu się podobam ale nie wiem co dalej

Gość anidilka
czemu ktoś się podszywa nie było tak nigdy

Gość anidilka
anidilka i nie działają na mnie argumenty, źe kogoś ma, bo mam prawo do ułoźenia sobie źycia, niewaźne jakim kosztem... zresztą ja lubi się j**ać - dlatego zdradzałam męźa... moźe on teź lubi... pasowalibyśmy do siebie... 09:23 anidilka zresztą no wiecie... INFORMATYK ... będzie dobrze zarabiał, a ja wydawać będę tę kasę …Ļ 09:23 wg mnie szkoda czasu TO NIE MOJE WYPOWIEDZI !!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość anidilka
ale jak poderwać co mówić co robić??????????

Gość anidilka
ale ja nie wiem czy kogoś ma na 100% jak nie będzie zainteresowany to się wycofam

Gość puknij sie w swoj glupi łeb
powinno poskutkowac...

Gość najlepiej zepsuj kompa w domu
i popros go o pomoc. Znaczy najlepiej najpierw popros (to zdarzysz pozniej popsuc ;) )... Jak przyjdzie to niech on sie zajmnie komputerem, a ty mu podsuwaj pod nos jakies smakolyki. Obiadek, deser, te sprawy. Zapytaj, czy lubi piwo. Musi byc mooooocno schlodzone :) No chyba, ze przyjedzie samochodem swoim ;)

Gość najlepiej zepsuj kompa w domu
najlepiej najpierw popros o pomoc w pracy w kompie... Tylko go nie psuj - Mozesz wymienic baterie biosu na zuzyta... :P Bo jesli sie w ogole nie znacie to glupio od razu do domu zapraszac ;)

Gość dokladnie to samo
Ty wez idiotko idz do psychiatry, tyko najgorsze scierwo rozwala zwiazki. Czytaj Ty

Gość annie__
Przestan mieszac sie w zycie innych!!!

Gość anidilka
nie jestem ścierwo do domu mi troche głupio chce najpierw tak suptelnie dać mu do zrozumienia że jestem zainteresowana ale tak żeby jak się okae ze kog ma to będę się mogła wycofać jakiś taki lekki flirt tylko nie wiem jak

Gość dokladnie to samo
nawet kurwy sie nnie mieszaja w zycie innych, bo to do nich faceci porzychodza. Wdocznie ty jestes jeszcze gorsza, szlag mnie trafia jak widze ytakie osoby, spalic na stosie

Gość anidilka
czy wy nie ROZUMIECIE nie umiecie CZYTAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie wiem czy kogoś ma tak podejrzewam tylko

Gość wiii
To zacznij z nim flirtować, rzuć jakiś tekst że bez niego byś sobie nie poradziła do tego słodko i zalotnie się uśmiechnij, każda kobieta to przecież potrafi :) I obserwuj go jak się wtedy zachowuje, jak będzie zainteresowany to będzie ciągnął tą zabawę :)

Gość annie__
Jak widac coraz wiecej takich bab,ktorym nie przeszkadza,ze facet zajety! Gardze Toba!

Gość anidilka
anie_ naicz się czytaj potem gardzij a ja już troche coś w tym stylu próbowałam i się śmiał ale raczej tak jakby mu się to bodobało i sam też coś powiedział tak delikatnie np jak mówiłam że musze znać obsługe tego programu a on że jestem bardzo marudna i uparta ale tak się śmiał i patrzył jak to mówił

Gość Mone
Moj partner jest tez informatykiem... i juz kilka babek probowalo go poderwac na "zepsuty komputer" Zenada :D

Gość anidilka
to na co lepiej nie chce mu rozbijać związku wycofam się jaksię oka stałym związku

Gość Mone
Moj facet jest mily dla wszystkich kolezanek w pracy,bo kultura tego wymaga :D Ty jestes taka sama jak one.Powiedzial cos milego,a Ty juz zakochana :D

Gość anidilka
ok ale jak nie ma laski to chyba moge spróbować PRAWDA może akurat

Gość wiii
No pewnie żenada i kurwy :o a czytać ze zrozumieniem to nie łaska?! Jest taki jede sprawdzony sposób na sprawdzenie czy jest zainteresowany tylko nie wiem czy masz możliwość tego spróbować... Czy masz możliwość zbliżyć się do niego tak bliziutko żeby go dotknąć? Np. siąść tak żeby swoją nogą dotknąć jego nogi? Tak troszeczkę, nie ze całą nogę mu będziesz kładła ;) Jeśli tak to spróbuj to zrobić, tylko tak umiejętnie, niby przypadkiem i nie zwracaj na to uwagi co robisz tylko potraktuj to jak coś normalnego, tak jakbyś dotykałą koleżankę (nie wiem czy jasno to opisałam). I zobacz co zrobi, jeśli nic to jest zainteresowany, jeśli nie jest zainteresowany to odsunie się od Ciebie. To jest naparwdę dobry i sprawdzony sposób, tyle że czasami trzeba się nakombinować i poczekać żeby mieć możliwość takiego sprawdzenia :)