Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anidilka

jak mu to pokazać

Polecane posty

Gość anidilka
super jesteś i całkiem fajny sposób jak tylko dam rade to to zrobie wiesz wczoraj jak stałam w wejściu ale tak że dało się prześć złapal mnie w pasoe i przestawił obok mowiąccoś stań sobie tu czy coś podobneg i co ty na to

Gość Mone
Co za pomysly :D Moj nie podnieca sie,ze kobieta obok niego usiadzie i nie ucieka jak poparzony :D

Gość anidilka
mone ale ja nie chce poderwać twojego faceta !!!!!!!!!!!!, który jest zajety tylko tego który mi się podoba a jak masz jakiś pomysł to napisz a nie krytykuj

Gość do Mone
a skąd wiesz? Jesteś przy nim cały czas?

Gość do Anidilka
Węź się dziewczyno nie wygłupiaj. Piszesz, że jesteś po rozwodzie a zadajesz pytania jak jakaś 13 latka. Ja myślę, że jeśli jesteś zdesperowana tak jak opisujesz, to on już od dawna wie, że na niego lecisz. TO WIDAĆ. a SKORO NIE REAGUJE, TO MOŻE PO PROSTU NIE JEST ZAINTERESOWANY?

Gość Mone
Zapytaj czy ma ochote na kino - proste :D A skad wiem?Siedze 4 biurka dalej :D

Gość anidilka
ja wole coś suptelniej mam 28 lat jestem po rozwodzie i co z tego może i jestem troche zdesperowana ale to dlatego że nie wiem co on na to może faktycznie nie jest zainteresowany dlatego zastanawiam się czy coś robić więcej a jak tak to co

Gość wiii
To nie chodzi o podniecanie się i uciekanie od kobiety. Może ten sposób wydaje się śmieszny ale naparwdę działa. Same zwróćcie na to uwagę, jak dotyka Was ktoś obcy nawet przypadkiem to się napewno odsuwacie od niego. Do autorki - myślę że on może być Tobą zainteresowany. Ja przynajmniej to co opisujesz bym tak odebrała :)

Gość Mone
Zbalamucilas kiedys jakiegos goscia i poszedl z Toba do oltarza,a teraz szukasz porad na forum jak faceta poderwac ? :D

Gość puknij sie w swoj glupi łeb
jak on do ciebie pierwszy nie stratuje to daj sobie spokoj. chyba tylko naprawde zdesperowana kobieta leci na faceta jak jakas suka, opanuj sie

Gość Mone
On juz nie jest taki obcy i nie kazdy zawsze sie oddala. :D Baby przezywaja jak to sie facet o nie otarl,juz go kochaja,a on ciagle nic :D

Gość wiii
A co Wy za głupoty pieprzycie?! Czemu to niby kobieta nie może zrobić pierwszego kroku tylko łaskawie czekać aż facet coś zrobi?

Gość anidilka
ale ja nie wiem czy on nie jest zainteresowany raz mi się wydaje ze tak raz że nie jest między nami różnica wieku więc może on myśli że ja tak tylko żartuje nie wiem a co do mojego byłego męża jak nie wiesz jak było to nie pisz tak bo to boli

Gość do anidilka
już przyjechałaś ... ?

Gość anidilka
nie wiem jak jesteś taka mądra Mone to napisz co mam zrobić chce spróbować

Gość Mone
Podkladaj sie ,podkladaj :D Jak bedzie mial ochote to skorzysta z okazji ... i powie Pa :D

Gość wiii
Hmmm? Jak jest spora różnica wieku to może być też tak że po prostu podoba mu się to że interesuje się nim młoda piękna kobieta.

Gość idz sie leczyc
jak wogole moze cie interesowac zajety facet ? jestes zboczona i napalona, facet sie o ciebie nie stara a ty nogi bys juz rozkladala,masz zero szacunku do siebie i brak poczucia godnosci

Gość Mone
Jezu!Laski!Pomocy!Facet z pracy mi sie podoba! :D Jak go poderwac,no jak?Odchodze od zmyslow.Seksu mi sie z nim chce auuuu! :D Wyje z pragnienia! Pomozcie! Jestem dorosla,ale nie wiem jak go poderwac!Wy macie ta wiedze ktorej nie mam ja :D

Gość moja rada...s
jak go poderwać proste- podejdz do niego i na ucho mu szepnij.... " M. tak strasznie mnie podniecasz , zerżnij mnie w łazience" poczym powiedz głośno że musisz do łazienki skoczyć :) poleci jak piesek blehehe pozatym napisałas napoczątku ze lubisz sie jebac

Gość anidilka
wiii tak różnica jest duża 15 lat więc może masz racje więc nie wiem myślisz że lepiej się wycofać

Gość Mone
Nie odbieraj mu szansy zaliczenia 15 lat mlodszej kobiety! :D

Gość wiii
Biorąc pod uwagę że mam tylko 3 lata mniej niż Ty i od dwóch lat spotykam się z facetem o 18 lat starszym ode mnie moje zdanie raczej nie będzie obiektywne :p Ale poważnie to uważam że skoro on Ci się podoba, i wykazuje jakieś zainteresowanie Tobą to warto spróbować :D W końcu nic na tym nie stracisz, możesz tylko zyskać :D

Gość anidilka
wiii a powiedz mi jak na tą różnice reaguje twoja i jego rodzina wiesz on bardzo mi się spodoba jak tylko będę miała okazje zrobie to z tym dotykiem i zobacze co będzie

Gość wiii
Moja mama nie wie o ile jest starszy mój facet, wie tylko że jest dużo starszy ;) na początku miała wątpliwości ale jej powiedziałam że to nic poważnego i jest ok ;) z jego strony też ok, a z jego siostrą po prostu się uwielbiamy :D Ale tak jak mówię, ten związek dla mnie nie jest czymś poważnym.

Gość anidilka
ale to i tak pocieszające że coś takiego może się zdażyć a ile masz lat

Gość anidilka
ostatnio to tylko ta kafa mnie trzyma przy jakimś normalnym zachowaniu tylko tu moge się wygadać od rozwodu rodzice raczej ze mną nie gadają zmieniłam miejsce zamieszkania prace nie mam tu znajomych tylko ten Pan tak jakoś na mnie działa chcialabym żeby to wyszło zalezy mi na tym nie chce znowu płakać boje się że on kogoś ma i moja nadzieja pryśnie jak bańka mydlana

Gość anidilka
wiesz coraz bardziej mi na tej znajomości zależy ale boje się że kogoś ma albo że mu to tylko imponuje że młoda laska leci na niego

Gość wiii
To próbuj go zbajerzyć :) mam nadzieję że Ci się uda :)