Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aszisziszi

macie filmik z tego faulu?

Polecane posty

Gość aszisziszi

nie moge nigdzie znazlezc...

Gość w takim razie
musisz mieć tylko polówkę mózgu skoro "nie możesz nigdzie znaleźć" :O

Gość w takim razie
ale da sie z tym zyc, ja np mam jedna reke a trzepie konia ustami 🖐️

Gość aszisziszi
"faulu" mialo byc w cudzysłowie oczywiscie. tego w 92 minucie, przez ktorego dostali karnego :(

Gość aszisziszi
w taki mrazie to wrzuc tu linka

Gość aszisziszi
dziekuje pieknie :)

Gość omg.....
Jak nie Podolski to sedzia, czemu zawsze zrzucamy wine na innych? Kurwa, pojmijcie ludzie w koncu jedna rzecz, jestesmy jedna z najslabszych druzyn na Euro, oprocz austrii i szwajcarii. Tylko jakis cud uratowal nas wczoraj przed porazka. "Jedziemy aby wygra euro" (c) Zurawski :D:D:D

chce deszczu to samo pisałam tylko ze ja pisałam nawet o 20 bo niestety ale takie akcje zdarzają sie czesto. A była własnie pred tą akcją sytuacja kiedy to ten tleniony austriak czepiał sie naszych i jakos karnego nam nie podyktowano a czemu skoro można tak ???

Szkoda że kamera nie pokazuje nóg.. oczywiście że gorsze widziałem akcje niekończące się karnym.. ale o obiektywizm ciężko..

no widzisz i o to właśnie chodzi ze takich sytuacji jest w cholere i wczesniej tez były ale juz z winy austriakow wiec karny nie był dla nas podyktowany:( a powinien skoro sedzia tak kurczowo trzyma sie zasad to niech bedzie w tym co robi 100% profesjonalny.

Nie mogę tego oglądać, bo zaraz szlag mnie trafi! :/

Gość denat polskiej reprezentacji
Od sędziego w meczu z Chorwacją też dostaniemy w rzyć. Takie tendencje 🖐️

Gość t65456yu345
nie wiem czy zauwazyliscie, ale na youtube praktycznie wiekszosc filmikow z tego feralnego meczu zostala zablokowana: (This video is no longer available due to a copyright claim by UEFA). Dziwna sprawa, bo przy usuwaniu zapiskow z innych spotkan, nie byli juz tak gorliwi. Teoria spiskowa? :P

trudno, stało sie jak się stało :( i najgorsze to koorwa to że nic tego nie zmieni ale ok trudno mamy honor i jakos to przejdziemy, ważne że i tak wygraliśmy :) A mecz z chorwacja to niestety juz tylko obowiązek chociaż nadzieje mam cały czas . Ale by sie zdziwili jakbysmy wygrali 2-0 :classic_cool:🖐️

Gość denat polskiej reprezentacji
Albo 5:0 :classic_cool:

Gość a My i tak
na zlosc im, kurwa wygramy! :classic_cool:

DAMY RADE - Nie raz bylismy kopani a mimo to podnosilismy sie :P wszyscy razem Polskaaaaaaaaaaa BIAŁO CZERWONIIIIIIIIIIII... POLSKA!!!!!!!!!!!!!!!! Będzie dobrze a nawet jak przegramy z chorwacją to pozostaje nam nadzieja że PODOLSKI walnie ze 4 gole sam Austri :D:D:D:D " to po to żeby nie zbrano mu obywatelstwa :D"

Gość co ty gadasz
To Austria musi wygrac z Niemcami. Więc jak Podolski im strzeli 4 gole to będzie nam raczej trudno wyjść z grupy :O

wiem że bedzie trudno i wiem ze austria musi wygrac ale jesli my przegramy z chorwacją to szanse mamy marne więc nie pozostaje nam nic innego jak zemsta podolskiego :P Pisałam juz wczesniej jakie musza byc wyniki meczów zebysmy mieli szanse Polska - chorwacja 2-0 austria niemcy 1-0