Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aszisziszi

macie filmik z tego faulu?

Polecane posty

Gość gamonie...
powinni strzelac gole a nie bronic smiesznego 1-0, jeszcze te blokowanie pilki w rogu przez Smolarka...

Gość do omg
moje gratulacje za napisanie prawdy! Tez tak mysle i pozdrawiam.

Gość co ty gadasz
Niekoniecznie dokładnie taki wynik. Austria musi pokonać Niemcy. My musimy pokonać Chorwację, wyżej niż Austriacy Niemców. To raczej niemożliwe :O

Gość denat polskiej reprezentacji
Smolarek padaka :O Ale mi się bardzo podobało jak Rodżer śpiewał hymn :) A Jacol Krzynówek np. już nie :(

nie no chodzi mi o to że Podolski ma nasze obywatelstwo wiec jakby nie było Polak by sie odegrał na austryiakach ale fakt jest faktem że to austria powinna wygrac :) a co do tej zabawy smolarka w rogu to mi sie podobała :P chciaż nie powiem czy była potrzebna w kazdym razie była efektowna.

Gość do omg
a z Chorwacja dostaniemy dopiero popalic, hi,hi,hi.

Gość co ty gadasz
Chyba inny mecz oglądałeś. Nie bronili wyniku, wręcz przeciwnie - atakowali, ale nie udało się strzelić.

Gość w takim razie
09:30 aszisziszi nie moge nigdzie znazlezc... 09:37 w takim razie musisz mieć tylko polówkę mózgu skoro "nie możesz nigdzie znaleźć" przepraszam za to - wciąz nerwy trzymają :O:( http://pl.youtube.com/watch?v=IWFGJD-YkVI&feature=related tu macie dobre podsumowanie wczorajszego meczu :)

no tak wynik moze byc inny ale jaki byśmy nie chcieli i tak jest wątpliwy, jednak nadal mam zamiar malowac sie na biało czerwono załozyc piekny szal i kapelusz i wrzeszczec do tv GOLA...GOLA albo JESZCZE JEDEN !!!!!!!!!!:classic_cool: uwielbiam to :D:D:D

Gość co ty gadasz
Zresztą nie chodzi o to jak grali. Nawet jeśli byli gorsi, to mamy prawo być rozzaleni bo: -było tak blisko, straciliśmy gola w ostatnich sek. -ten karny to jawna niesprawiedliwość Nawet jesli sędzia pomylił się też na naszą korzyść - to był czysty przypadek, zwykły błąd. Przecież nie miał powodu żeby nam sprzyjać. Natomiast ta sytuacja z ostatniej minuty była mocno naciągana i był to oczywisty podarunek dla gospodarzy. Tak więc mamy prawo się wkurzac i narzekac na sędziego.

Gość omg.....
Ja z niecierpliwoscia czekam na dzisiejszy mecz Holendrow z Francuzami. Holandia jest zmotywowana i gra jak natchniona, mylse ze to wlasnie oni wywalcza mistrzostwo.

Gość omg.....
Holandia - Francja, 20:45 :P

Gość lalalallalaallaaaaaaaaaa
howard.webb@rotherham.gov.uk.

Gość lalalallalaallaaaaaaaaaa
co by mu tu napisać, może po protu "ty glupia KURWO"?

tak mu napisz Drogi Łbie .... Ty pakowany przez syna grabarza, zasyfiały pozerze. Masz nos jak ogórek kiszony. Rodzice cię kochają, ale tatuś tylko w nocy. Ty szczurze, coś Ty taki wychudzony? Nie dokarmiają cię w domu? Nie martw się, zadzwonię do towarzystwa opieki nad zwierzętami, pomogą ci. Jak byłeś mały to cię dziadek dymał drewnianą nogą w dupę.Niech cię szlag. i cos tam jeszcze dopisz ze zyczymy awansu itd :classic_cool:🖐️

ale wiecie co tak całkiem poważnie to chciałabym aby zorganizowano jakąś konferencje na ktore łeb trep mógłby przedstawic argumenty dlaczego tak się zachował i dlaczego akurat w tej minucie skoro np minute wczesniej tleniony austryiak przepychal sie z naszymi a my niedostalismy karniaka gratis?