Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość evi26

Zarobki w biurze w W-wie

Polecane posty

Gość evi26

Zastanawiam się nad znalezieniem lepszej pracy. Niestety wydaje mi się, że obecnie zarobki w W-wie nie są aż tak wysokie, jak się wielu osobom wydaje, a może jestem w błędzie?? Kończę studia (niestety) Administracyjne (licencjat) na UW. Mam 3 letnie doświadczenie zawodowe mi.in. prowadziłam biuro stowarzyszenia działającego w turystyce oraz sekretariat w Kancelarii Prawnej. Znam angielski komunikatywnie (niestety nie używam, więc wiele zapomniałam...). Cenią mnie za zdolności organizacyjne oraz łatwość nawiązywania kontaktów:) Moje obecna zarobki to 1650 netto bez żadnych premii i dodatków, czy to mało?? Znajomi doradzają, żebym zbalazła lepszą pracę, ale łatwo jest doradzać, gorzej to wykonać. Poza tym nie wiem czy z moimi kwalifikacjami mam szansę lepiej zarabiać. Kurczę, strasznie się wywnętrzniłam..

Pracuję w biurze projektowym, nasza sekretarka zarabia ok 2500 na rękę... myslę że bardzo mało zarabiasz

Gość evi26
No teraz to też mi się wydaje, że mało. A pracuję w Kancelarii Prawnej, ale tylko 2-osobowej...