Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alexy

Sypiając z byłą dziewczyną

Polecane posty

dziwkarstwo?! kurcze wyluzuj koles, sypam z nim i tylko z nim. to nie jest obcy facet, spedzilismy ze soba 2 lata.... ja pierdole. sprawdz pojecie dziwka a nie wypisujesz takie bzdury!!!

Gość Alexy
wlasnie koles - luzuj zwieracze

Gość hmm yo samo mam
jestem kobieta.rozstalismy sie dosc dawno. mamy oddzielne zycia ale z seksu calkowicie nie zrezygnowalismy.poki co zadne z nas nie ma 2 polowki. i moze to glupio zabrzmi ale o nim mysle tylko wtedy gdy mysle o seksie. i jakos tak sie sklada,ze rzadko mowimy" nIE"obojgu nam jest dobrze. nawet potrafimy sie urwac z pracy na numerek.

Gość inaczej inaczej
bo nie byles nigdy w takiej sytuacji ja go kochalam, kochalam go dlugo jeszcze po tym jak od niego odzeszlam - bo to ja odeszlam - mialam swoje powody ale kochalam go i mysle ze on mnie tez - milosc nie konczy sie w jednej chwili jesli zadna z osob nie rani drugiej np zdrada- choc mysle ze i wtedy sie nie konczy tak szybko ale coz z tego ze kochalam? skoro wiedzialam ze nasze drogi tak bardzo sie rozeszly ze nie moglibysmy razem isc przez zycie? dziwkarstwem jest chodzenie do lozka za pieniadze, a nie sypianie z kims kogo kochasz... nie myl pojec jesli po rzostaniu zostaje to wszystko co najwazniejsze czyli szacunek, poczucie bezpieczenstwa, przyjazn, a u nas tak bylo i do tego jeszcze wciaz zarzace sie uczucie to nie jest latwo przestac byc ze soba blisko tym bardziej ze nie mieszkalismy razem i nie spotykalismy sie tylko na sex, potrafilismy razem spedzic pol dnia isc na spacer, ugotowac razem obiad, potem czasem spalismy ze soba czasem obok siebie to byla terapia odwykowa dla nas bo wiedzielismy ze nie bedziemy razem ze to juz nie ma racji bytu ale potrzebowalismy siebie nawzajem bo przez 3 lata bylismy nie rozlaczni a 6 lat bylismy para nasza milosc przerodzila sie w przyjazn - to jest mozliwe mamy kontakt coraz rzadszy ale jest szanujemy sie za to ze umielismy zakonczyc to z klasa mielismy wtedy po 23-24 lata nie osadzajcie zanim nie znajdziecie sie w podobnej sytuacji......

Gość u mnie to samo
no wlasnie chyba pociagamy sie nadal,nie widze nic zlego w tym,ze jest nam dobrze. nie krzywdzimy nikogo. oboje mozemy robic co chcemy. ja moge mowic za siebie nie za niego. seks z nim sprawia mi wielka przyjemnosc. i nie zmuszam go do zlego ani on mnie

Gość Alexy
ja ide poluzowac swoje zwieracze, mam sraczke, ide do kibelka, z/w

Gość dsdfffdd
skoro tak sie emocjonujecie na pojecie dziwkarstwo to cos to chyba oznacza :D

Gość Alexy
bardzo smieszne... koles przesnan sie podszywac (strasznie zabawne)

Gość Alexy
dowcipnis - dsdffdd - niedosc ze nie potrafi nic konstruktywnego napisac to jeszcze zarty sobie stroi ze wszysykiego i wszystkich...

Gość dsdfffdd
czesc jestem dsdfffdd jestem madry a mozna najmadrzejszy i wiem wszystko mam malego wacka i kompleksy wielkosci himalajow i zawsze mowie same madre rzeczy bo moi starzy maja kupe kasy i chce byc podziwiany i chwalony z tego powodu

Gość Alexy
Moje zwieracze zaraz puszczą :o help!!!!! :( 😭

Gość Alexy
daj sobie na wstrzymanie koles - zreszta z deb**ami nie ma co kontynuowac rozmowy...

Gość hmmmm hmmmmmmmmmm
jak sie ma w zyciu jakies zasady to wszystko jest prostsze niz wam sie wydaje sami sobie zycie komplikujecie :o

Gość hmmmm hmmmmmmmmmm
a Ty Alexy widze nie umiesz przyjac krytyki :o jak ktos cos nie po Twojej mysli napisze to od razu foch... zalozyles tu topik to licz sie i z krytyka

Gość hmmmm hmmmmmmmmmm
i zapewniam ze poznalam swoja druga polowe ktora chce ze mna byc nie tylko dla seksu :)

Gość Alexy
wy debile kurwa pdszywacze pieprzone. mam chore zwieracze i robie kupe 10 razy dziennie. juz lepiej ci????

Gość hmmmm hmmmmmmmmmm
zaczernij sie i nie trac energii na podszywy :]

jeśli, się myśli że w ten sposób da się reanimować trupa miłości i może tak robić, podobne to jest do reanimowania PRL przez Jaruzela w 82 roku , śmierdzi do dziś.......

Gość hmmmm hmmmmmmmmmm
blondyn-dokladnie :D