Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 0987654321

NIKT MI NIE ODPOWIADA... MOŻE TU??

Polecane posty

Gość 0987654321

Założyłam już wprawdzie ten temat na ZiU i na Dietach, fdzie bardziej on pasuje, ale nikt mi nie odpisuje, więc może tu... Czy jeśli wypiję dzisiaj herbatkę oczyszczającą czy coś w tym stylu, to od razu zadziała?? A czy bedzie mnie "ganiać" jeszcze jutro, czy już nie?? I jaka jest najlepsza??

na każdego takie herbatki działaja inaczej wiec nikt ci nie odpowie

Gość Yyoggi
Najlepiej pij ją od razu na kiblu!

Gość 0987654321
Ale pytam o doświadczenia innych. Chodzi o to, że dzisiaj, jakby to powiedzieć, potrzebuję czegoś takiego ;) A jutro mam ważny dzień i nie mogę sobie pozwolić na jakieś rewolucje jutro...

Gość bylbyl
herbata oczyszczajaca dziala na kazdej inaczej, dlatego kup sob ie lis senesu wypij ja przed snem i ranek spedzisz na kibelku

a wiec z mojego doświadczenia: moge wypić hektolitry i mnie nie rusza

Gość bam bam bam
u mnie zawsze na drugi dzien

Gość alexxxxxx
Jeśli wypijesz herbate dzisiaj np teraz to zacznie cię ,,ganiac \"ok godzin wieczornych. Możliwe, że będziesz musiała wstac w nocy ewentualnie na ,,poprawkę \" z samego rana . Jesli oczekujesz efektu na jutrzejszy wieczór to zdecydowanie powinnaś sie pospieszyc i wypić ją jak najszybciej - jutro płaski brzuch na 100% pod warunkiem , ze jutro do wieczora będziesz jadła bardzo lekkie posiłki i piła duzo wody . Moja rada - proponuję ,,figurę\" z sensesm , jedna saszetka raczej Ci nie wystarczy ( ja parzę w takich syt. 2-3) pod przykryciem ok 10 min zalane dosyć dużą ilościa wody ( to istotne). Dodam , ze nie zalecam częstego picia takich herbat i na stałe bo to totalnie roregulowuje pracę jelit i potem bez herbat sa problemy z wypróznieniem. Można je zastosować okazjonalnie przed wielkim wyjściem . Ale napewno nie w ten sam dzień !!! pozdrawiam

Gość 0987654321
Czyli jak wypije dzisiaj zaraz, to jutro powinno być ok tak w zasadzie??