Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fanka bon jovi

proszę o poparcie kocertu Bon Jovi w Polsce!!

Polecane posty

Gość fanka bon jovi

na www.petycje pl. można złożyć swoje poparcie odnoście odbycia się w Polsce koncertu Bon Jovi. Proszę, wpisujcie się! Drugi taki podpis można złożyć wpisując w google :"koncert Bon Jovi w Europie" i odnaleźć właściwą frazę. Fani Bon Jovi, łączmy się!!

Gość denat z natury anty
Nigdy 🖐️

ufff, wreszcie w gąszczu tych wyzwisk na sędziego znalazłam coś normalnego. A to coś da? Ta petycja? I po ile bilety, bo jak drogie, to petycji nie podpisuję.

Gość fanka bon jovi
na razie to tylko petycja, o biletach i ich cenach nie ma mowy póki co...podpisując robisz to za free:-)

Wiem, wiem, ale jeśli petycja nic nie da, to szkoda czasu. Zagłosuję, czemu nie.

Gość fanka bon jovi
jesli każdy będzie myślał, ze to nic nie da...i tylko narzekał to ja też to marnie widzę:-) w narodzie siła, zmobilizujmy się! :-)

Gość ffsre
nigdy w życiu, przeciez to przestarzały burak... a potem mówią ze Polska jest zacofana

Gość ja się chętnie podpiszę
ale wydaje mi się, że to trochę za późno:(

Tylko nei mów, że w narodzie siła, rzygać mi się chce tymi tekstami już.

Gość pekam ze smiechu i leje na cie
jeszcze tego nam brakowało... dziewczyno, bon jovi przecie to sie juz nawet w radiu objadło...

Gość fanka bon jovi
ok...nic nie mówię o narodzie i jego sile :-D a do reszty wątpiących...spóbujcie i tak, co wam szkodzi... do antyfanów: spadać!!!

to ja z checia podpisze petycję zeby jednak nie przyjezdzal... dziecko drogie idz ty do ksiazek a nie bon jovi

Gość fanka bon jovi
"dziecko drogie" do starej baby????? no nie powiem, porawiłaś/poprawiłeś mi humor...:-)

Gość herbalizer
nic che ci martć ale to nic nei daje, były już petycje w sprawei Nine inch nails - pozand sto tysiecy podpisów i co .... podobnie z coldplay

Gość fanka bon jovi
wiem...ale pomarzyć zawsze można, prawda??? dlatego zachęcam fanów...bo pewnie i tacy są, a nie tylko sami prześmiewcy i ignoranci:-) choć pewnie tutaj to złe miejsce na takie akcje...

do fanka bon jovi - piszesz stylem 14-stki wiec stwierdzilam ze jestes malolatą co uczy sie dopiero pisac, oooops PODPISZMY PETYCJE ZEBY BON JOVI NIE PRZYJEZDZAL NIGDY DO POLSKI!!!

NINów osobiście podpisywałam i nic z tego nie wyszło, dlatego jestem tak sceptycznie nastawiona do całej reszty petycji.

Fanka, nie trafiłaś źle. Zawsze się ktoś znajdzie, kto słucha/ł tej kapeli i innych podobnych. Tutaj nie tylko straszy generacja absolwentów gimnazjum ;)

Gość herbalizer
ill_- ja sadze ze raznor ma w dupie polske i polskich fanów - takie sa fakty , przykre ...;-(

Gość herbalizer
co do bon jovi oni w sumie w europie nei są już tak popularni , trasy chyab juz nie beda mieli , idą na muzyczna emeryture tak sadze :-)

i bardzo dobrze

Idą, ale to jednak było nie było, legenda i warto posłuchać ich na żywo - pierwszy i ostatni raz w życiu ;) Nie tylko NIN mają w dupie polskich fanów...

Gość fanka bon jovi
do "pekającej ze śmiechu" : Ty za to piszesz jakim stylem?? ech, szkoda tego w ogóle komentować, takich wypowiedzi...

Gość fanka bon jovi
ill, masz rację, już parę koncertów takich legend było ostatnio w Polsce, i nikt kto szedł na taki koncert nie narzekał że to stare dziady których muzyka już się przejadła...

Gość herbalizer
ill_- przykre, na szczescie moja kochanA Bjork , zrezygnoawała z koncertu w Niemczech na rzecz Polski i za to ją Kochamy . :-* Było tylko kilkanascie koncertó w 2007 roku w Europie

Gość herbalizer
fanka bon jovi- pamietam ,ze mój starszy brat nalezał kiedyś do fanclub Bon Jovi :-) haha, ja tam za nimi nigdy nei przepadalem ale podba mi sie kilka numeró, np świetny jest ich album "These Days". udało im sie pare fajnych rzeczy nagrac

Na pewno stare Bon Jovi jest dobre, ostatnie "nowości" w stylu "It's my life" i takie tam już trąciły z deka nieudanymi próbami wbicia się w gusta nastolatków... całkiem niepotrzebnie. Kto nie słuchał BJ w latach 80 i 90 (u nas bardziej w latach 90 zaistnieli), ten może sobie ich nazywać starymi dziadami. I takie właśnie opinie prawdziwi fani powinni mieć w nosie ;)

Bjork... nie dane było mi być na jakimkolwiek jej koncercie (chociaż miałam okazję w DE, ale nie skorzystałam), wielka szkoda.

Gość herbalizer
uu szkoda , byłem w Gdyni było bosko :-) :-) bardzo nowoczesnie i elektornicznei - reactable ( jest tylko kilka na swiecie i Bjork jaoko pierwsze to wyorzystuje)z jednej strony ale z drugiej też troche retro- chór, instrumenty dente , kalwisze , dyrygwent

i to jest akurat chamstwo , że wiele gwiazd, które swego czasu wzbogaciły się także dzięki Polakom omija Polskę nieszerokim łukiem, najczęściej do wyboru wiernym i naiwnym fanom pozostają więc Niemcy/Praga - obiektywnie to przegięcie :o