Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nataszaa82

wczesna ciąża

Polecane posty

Gość nataszaa82

zgodnie z ostatnią miesiączku jestem w 6 tyg ciąży;;)zrobiłam chyba z 5 testów i wszystkie pozytywne,dziś ide prywatnie na wizytę(pierwszą w ciąży)na nfz idę dopiero za 4 tygodnie,bo w rejestracji mi powiedziono,ze teraz to za wcześnie.... czytałam,że najlepiej iść w 8 tyg. dopiero,ale idę dziś,bo przy okazji odnowiła mi się jakaś infekcja grzybiczna myślicie,czy już dziś lekarz potwierdzi czy to ciąża??

Gość Odpowiem................
Mało prawdopodobne chyba że ma dobre USG

Gość nataszaa82
w zwykłym badaniu tego nie widać?,usg rozumiem,ale lekarz chyba może inaczej to stwierdzić?

Gość koleżanko moja...
Ja jestem prawie w 5 ale tez dopiero ide w 7-8 tyg aby widac było juz wszystko.Ty wstrzymaj sie jeszcze .....bo chyba w 6 tyg serca jeszcze nie widac będzie.

Gość koleżanko moja...
a jak bylo u ciebie z plamieniem?miałas jakies?

Gość kii
juz będzie widac na usg. przynajmniej u mnie tak bylo. spokojnie... a cieszysz się?

Gość nataszaa82
ja to rozumiem,że nie bedzie widac, po prostu mam jakies upławy koloru zielonkawego:(a dziś znow kolor beżowy i boje się czekac na wizyte za 3 tygodnie....

Gość nataszaa82
a przed ciążą lecyzłam się na grzybice i nie wiem czy to wrociło czy to cos gorszego

Gość wspaniołymyslna osóbeczka
ezowy kolor jest OK

Gość nataszaa82
już po wizycie u lekarza;)na usg było już widać ciąże;;);)lekarz potwierdził,że to 6 tydzień;)

To czy usg wykryje czy nie to zależy od jakości sprzętu :) Mi lekarz potwierdził ciąże w 5 tygodniu.

Gość nataszaa82
usg było dobre;)dla mnie najważniejsze,że to ciąża i narazie wszystko prawidłowo;)

Gość te upławy to nie jest
nic prawidowego. Bynajmniej te beżowe bo to sa domieszki krwi. Miałam to samo na poczatku ciąży. Teraz jestem w 10tc. Radze Ci iśc do innego lekarza by Cię zbadał i dał coś na podtrzymanie np. luteinę. ja na poczatku 5tc też bylam u lekarki i ciażę potwierdziła i nic więcej. Po 2 dniach wyladowałam na pogotowiu

Gość te upławy to nie jest
a na usg to normalne, że będzie widać pęcherzyk ciążowy, a w 7tc u mnie było już bicie serduszka i lekarz potwierdzil że ciaża jest żywa, bo obawiali się że przez te brązowe plamienia może być cos źle