Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tbtfh

Kto wierzy w miłość.

Polecane posty

Gość ja wierze
ze mozna spotkac milosc

Gość uppppppppppppppppppppppppppppp
up

Gość taka jedna z internetu
Wierzę, że potrafię pokochać mężczyznę i to z wzajemnością. Wkrótce to się stanie :) Wierzę że to będzie na zawsze i do końca, bo taka jestem i takiego szukam faceta jak ja. Dodam, że jestem dojrzałą kobietą po przejściach :PI co wy na to, niedowiarki - smutasy? :-)

Gość to zależy....
ja tez wierzę ;)

Gość miłość to bzdurka
jest tylko seks napędzany hormonami, jest instynkt maciezyński (taki sam jak u ptaków który każe im budować gniazda i karmic mlode) a miłośc to bajeczki z książek i filmów

Gość u10
Każde głębsze uczucie prowadzi do cierpienia. Miłość bez cierpienia nie jest miłością.

Gość ale po co wierzyć
ból zna każdy' strach zna każdy złość zna każdy sypmatię zna każdy a miłość? :) nie znasz tego uczucia to znaczy że ono nie istnieje (pozostaje ci wiara czyli legenda)

ja również wierzę w miłość rodzicielską a co do miłości między kobietą a mężczyzną... rzadka sprawa, raczej istnieje tylko w przeciągu krótkiego czasu niestety nie cale życie... miłość wieczna to raczej wymysł poetów i naszej wyobraźni by zyło się wygodniej i z nadzieją...

ja również wierzę w miłość rodzicielską a co do miłości między kobietą a mężczyzną... rzadka sprawa, raczej istnieje tylko w przeciągu krótkiego czasu niestety nie cale życie... miłość wieczna to raczej wymysł poetów i naszej wyobraźni by zyło się wygodniej i z nadzieją...

"istnieje tylko w przeciągu krótkiego czasu niestety nie cale życie..." nieprawda przechodzi tylko różne etapy, a co za tym idzie ma różne oblicza znam kilka przykładów, a jestem pewna, że są ich miliony :-)

Kafe to kafe,oni tylko chcą jednego. Prawda jest taka ze tylko w normalnym realnym świecie mozna sie natknąć na tego jedynego,nie tutaj. Więc jak przestane sie bac to dam sie złapać:classic_cool:

czyli typujesz, że w ten sposób nie będzie czasu na strach, tak mam to odbierać? :-) zasada jest też taka - każdemu wg potrzeb ;-)

Tak Pola ...ja nie moge miec czasu na myslenie,bo jak zaczne mysleć to konczy sie wszystko. Nieważne,nie chce za dużo pisać:O Ide sprzątać,bo od tego trzeba zacząć Posprzątaj w szafie,a w życiu też Ci sie ułoży:classic_cool:

Gość hihi hehe
Ja zaczynam wierzyć. I samica ma racje z tym sprzątaniem. Dlatego się trochę boję gruntownego sprzątania od piwnic, czyżbym jeszcze nie była gotowa na poważne zmiany?