Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tbtfh

Kto wierzy w miłość.

Polecane posty

zauważ, że to była żartobliwa uwaga, więc nie musiałaś się od razu bronić i drugie zauważ, ze wiara nie ma nic wspólnego z doświadczeniem (spotykasz) skoro doświadczasz to gdzie tu miejsce na wiarę? a po trzecie, otwórz się trochę na świat i ludzi najczęściej kiedy usilnie czegoś chcesz, jak by się zatracasz w usilnych działaniach i zajęta owymi czynnościami nie widzisz, że miłość i szczęście są na wyciągnięcie dłoni moja propozycja - miej oczy szeroko otwarte :-)

tylko ja juznie mam sily..ciagle sie ludze a potem rozcarowuje i chyba nie dam rady przezyc kolejnej nieszcesliwej milosci jak sie taka pojawi

geeez, co ja napisałam :-D ŹLE: na wyciągnięcie dłoni ==> na wyciągnięcie ręki Iza Ibiza, ile masz lat?

23...wkrotce chcesz mi pow ze jestem niedojrzala? moze nie wiem wiem tylko to ze ost moja milosc bardzo mnie bolala .to juz 3 raz tak mocno sie zakochalam bez wzajemnosci i mam tego dosc

Gość p25
w miłość wierze ale w odwzajemnioną to nie. :-O

Iza Ibiza, nie mówię, ze jesteś niedojrzała ale wydajesz mi się bardzo niecierpliwa pomyśl sobie np/uwierz w to, że miłość ma przyjść w najlepszym dla Ciebie momencie - już tam wrzechświat/los/Bóg wiedzą kiedy ;-) ;-) a serio, przygotuj się teraz na nią, tzn. tę najlepszą dla ciebie milość, rozwiń swój potencjał to propozycja zamienna w ramach alternatywa do tracenia czasu i energii na bycie nieszczęśliwą :-) jeżeli czujesz niedosyt to inne alternatywy musisz sama sobie wyartykułować ;-)

Gość bez milosciii
jesli chodzi o milosc partnerska mysle, ze kazdy ma szanse na doznanie takiej ze wzajemnosci, szkoda tylko, ze kazdy szuka czegos innego, i tak trudno jest mu odnalezc owa milosc, o ktorej tak wlasciwie nic nei wie. Nie wie bo nie chce sprobowac, bo sie obawia, badz mu ktos nieodpowiada... nie podoba sie w pelni.. i dlatego w milosc nie wierzy. Ja rowniez nie wierze.. choc wiem, ze istnieje, aczkolwiek nie kazdemu jest przeznaczona, byc moze mi wlasnie nie jest.

"Mi sie włąsnie wydaje ze to czekanie na miłość jest bez sensu" moja koleżanka by Ci mogła wile opowiedzieć o cosobotnim poszukiwaniu miłości w warszawskich klubach i dyskotekach przez lat około trzy efekt żaden dla mnie to nawet było pocieszające, nie mam aż tak wielkich wyrzutów sumienia, ze nie szukam ;-) "że alternatywa może być tylko jedna." Justys, dzięki za zaznaczenie i podkreślenie światłości mojego umysłu :-P ;-)

"Ja rowniez nie wierze.. choc wiem, ze istnieje," słabo u ciebie z precyzja wypowiedzi, ale jako, ze na kafe sami bystrzacy :classic_cool: to domyślamy sie o co ci szlo :-P

Justys, bo ja mam jeszcze spory nieodkryty potencjał, tylko nikt mnie nie docenia buuuuu 😭 ;-)

Justys 🖐️ zainspirowałaś mnie ;-) i tez spadam, zająć się gospodarstwem domowym :-)

Gość oliś
ja wierzę ale tylko w miłość do rodziny.

Gość ERGETE
SDGDREGG