Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pararala

Tak źle...

Polecane posty

Gość pararala

Od razu zaznaczam, że nie jestem EMO :) Jest mi po prostu strasznie źle, mam pracę, studiuję, mam gdzie wracać, ciepły dom, pasje, a ciągle jest mi źle. Czuję wszechogarniająca rozpacz, tak jakby zycie przelatywało mi między palcami. Zawsze miałam wielu znajomych, bo z natury jestem optymistka, a teraz cos się stało, ludzie się porozjeżdżali, nie ma do kogo zadwonić. Nie mam nawet z kim wyjść żeby w domu nie siedzieć, a im dłużej siedzę w domu tym jest gorzej. Pracuję od 10 do 17 i teoretycznie mogłabym spędzac wieczory na mieście tylko tu jest nowy problem w moim mieście nic się nie dzieje. A ja nie chce jak ten głupek sama przesiadywać nad piwem w knajpie. Nie wiem co robić. Niby wszystko jest ok, a jednak nie jest.

Gość GŁUPIE BABSZTYLE
nudni ludzie nudzą się sami ze sobą

Gość moio
znajdz sobie chlopaka

Gość anidilka
lepiej jak jest nudno niż jak się ma poplątane życie wiem coś o tym pozdrawiam

Gość pararala
No tak..tylko nie wiadomo kogo się poznaje przez internet, mężczyźni są w nieco lepszej sytuacji. Poza tym wolę tradycyjne sposoby pozanawania ludzi i tu jest problem, bo samotny wypad na piwo odpada, pozaostaja imprezy niestety w moim mieście króluje techno i jakieś elektromuły... Syuacja w jakiej sie znajduję jest po częsci wynikiem emigracji rodaków. A co do chłopaka...na razie się wstrzymam ze związkami :) Problem polega na tym, że tak naprawdę jest bardzo mało okazji do zapoznania ludzi, bo każdy chodzi grupami na jakieś imprezy ..chyba pora zrobic domówkę :)

Gość fz
że niby facaci są w lepsze sytuacji? bzdura. fajna panna zakręci tyłkiem, odsłoni dekolt i już masa wielbicieli, nic tylko przebierać. Czy facet ma takie możliwości, tym bardziej, ze jest przeciętny?

Gość pararala
mnie chodziło o to, że sa w lepszej sytuacji poznając nowych ludzi przez internet i przenosząc znajomośc do realu...ja bym sie bała że trafię na jakiegoś zboczka