Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna smerffffetka

napisałam mu ze za nim tesknie - nie odpisał

Polecane posty

Gość smutna smerffffetka

Napisałam mu ze za nim tesknie a on nie odpisał :(:(. Nie moge pomyslec ze nie miał czasu czy nie widział sms bo wczesniej pisalismy a to była odpowiedz na jego sms :(.

Gość Pani Dylemat
nie smuc sie, oni tacy sa. a to nie jest odosobniony przyadek. nie oznacza to ze on nie czuje podobnie, moze nie umie okazywac czulosci ( to tak jak moj pan X) ale wierze ze pod ta skorupa sa uczucia, musisz tylko wykazac sie cierpliwoscia.... wiem ze jest ciezko:)

Może chce ci zrobic niespodzianke i dzis sie zobaczycie, więc stwierdził ze nie bedzie pisał nic tylko poprostu Cie zobaczy :). To była ta optymistyczna wersja. Wersja pesymistyczna: nie wie co odpisac, bo tak naprawde nie chce kłamac, a on nie tęskni, lub ie, że jak odpisze to zaraz sie posypia inne czułe słówka, na które on nie ma ochoty. Wersja realistyczna: moze mu sie kasa na koncie skończyła, lub- alternatywa: może akurat wyszedł gdzies a tel zostawił w domu, lub ma wyłączony głos w komie i nie usłyszał odpowiedzi na jego smsa.

Gość kaczka dziwaczka xD
to odwróc to w żart...np. napisz "Co sie nie odzywasz?? Przestraszyłeś sie moich uczuć?? Więcej poczucia humoru ci życze xD"

Gość Niinka
to norma...nic nie pisz! acy sa faceci.... ja kiedys tez napisalalm to potem jak dzownil powiedzialam dlaczego nie odpisales a on ze z jego strony to oczywiste ze tęskni:P tak wogole rzadko kiedy odpisuje mi na sms...czasami dop na drugi dzien ale nie szkodzi..przyzwyczailam sie i tak go kocham..zaczselam robic podobnie i problemu nie ma:)

Gość smutna smerffffetka
ale dziewczyny Wy nie rozumeicie :/ kurcze, to nie jest mój chłopak :/ to kolega, ale zna sie na zartach, zawsze sobie zartujemy, smiejemy sie, spotkamy jako znajomi ale... kurde :/ :(

Gość kaczka dziwaczka xD
ja bym to na twoim miejscu zamieniła w żart...

Gość smutna smerffffetka
o ale teraz tak głupio nagle napisać :( nie wiem co robic. Czy wogole nic nie pisac i zachowac sie jakby nic sie nie stało?? No ale z drugiej strony moze sie przestraszył naprawde moich uczuc?

Gość Niinka
aaaaaaaaaa kolega!!!!!! To w takim razie nic nie odpisywac a potem udawac ze nic sie nie stalo;)

Gość leonaiiiii
smutna--------------NIE ODPISUJ!!! skoro on nie dopisał.....to nie kontynuuj tego, może on tego nie czuje??

Gość gość
Mi też na nie odpisał na smsa, że za nim tęsknię.. :( Wiadomość myślę, że przeczytał.

Gość gość
ja napisałbym tak ie coś do koleżanki, która ma chłopaka, ciekawe co by ona na to odpisała, ale i tak tego nie zrobię, po co

Gość gość
22.20 Masz rację. To jest bez sensu. Ona ma chłopaka.

Gość gość
Ale ostatnio tydzień temu mnie poniosło i napisałem co u mnie słychać. Teraz tez mam tak chęc napisać ale sie wstrzymuję. Po co się nakręcać uczuciowo. Tak na żywo, widujemy się codziennie, powiedziała że mogę pisać jak chcę.

Gość gość
Po co sie wstrzymywać z napisaniem ? Głupi jesteście faceci.