Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goldini

Mp3 Irivier czy Creative?

Polecane posty

Gość goldini

Proszę o poradę przy wyborze mp3.. Zalezy mi na czymś małym i trwałym z radiem, które nie będzie gubiło fal i trzeszczało podczas jazdy autobusem( bo nietsety moja poprzednia nie dawała sobie z tym rady) Na razie mam 2 faworytów; http://www.euro.com.pl/odtwarzacze-mp3-mp4/iriver-t60-2gb.bhtml?from=ceneo http://sklep.vobis.pl/oferta/odtwarzacze_mp3/pamiec_flash/871538_creative_zen_stone_plus_white.aspx Tańszy jest creative i ma więcej pamięci ale nie mam pojęcia jak zjakością. Porównywalny do Iriviera?

Gość kamczatkaa
kup creative, na pewno bedzie ok

Gość tusia85
creative'a są solidne odtwarzacze. ja mam już długo swojego i wszystko działa znakomicie

Gość goldini
Ostatecznie kupiłam tego Creative'a 2GB koloru czerwonego, najtaniej jednak w tym vobis. Co prawda kolory biały i czarny były tańsze w innych sklepach, ale ten akurat tutaj , no i dostałam gratis głośniki:) Ogólnie jestem zadowolona, polecam Creative'a , radio działa bez zarzutu, bateria całkiem długo trzyma, no i wygląda prześlicznie!! :)

Polecam ci iRiver klasa w klasie. Nie ma lepszego odtwarzacza. Funkcjonalny, łatwy w obsłudze i bardzo ładnie grają z niego mp3

Z tych dwóch zdecydowanie Iriver, świetna jakość dźwięku oraz bardzo przyjemny w obsłudze. Radziłbym kupować na 3kropki.pl póki są letnie promocje na niektóre ich produkty, a przeceny są dość duże czasami. Poza tym jest ogromny wybór z wielu marek produktów. Ale z odtwarzaczy raczej trzymałbym się tej.

osobiście doradzałabym Irivier, uważam że ich otwarzacze są naprawdę warte swojej ceny. Sama mam mp3 tej marki i muszę przyznać, że jestem zadowolona - nie dość, że działa bez zarzutu, to jest wizualnie bardzo fajny;) dośc duży wybór tych odtwarzaczy jest na www.hihawa.pl

Gość polecanka
Jeśli chodzi o jakość to ja polecam Creative. Mam już sprzęt tej firmy, nawet jak coś się popsuło to bez problemu przyjęli do naprawy, ale to się zdarzyło tylko raz.