Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bety bethy

nie radze sobie z moja wrazliwoscia

Polecane posty

Gość bety bethy

mam 23 lata , jestem bardzo wrazliwa i bardzo szybko sie wzruszam , czesto płacze naprzykład gdy słusze o czyims cierpieniu , morderstwie zbrodni , płacze gdy komus z rodziny sie nieukłada , jestem osoba wesoła tez ale jak słysze jakies przykrosci , albo jak jestem na slubie to łatwo sie wzruszam , płacze gdy widze porzucone małe kocieta lub koty czy psy , bardzo szybko odczuwam żal niezrobiłam i nierobie nikomu przykrosci , staram sie byc miła a tyle wokół mnie tragedii i cierpienia , jak sobie z tym radzic ??? , troche sie tego wstydze bo jestem taka "miękka" a mam juz 23 lata ale ----->niepotrafie niebyć sobą

Gość bety bethy
?????? CZY JEST TU DRUGA TAKA OSOBA??

Gość ja tak mam nieraz
i tez się tego wstydze.może nie do ludzi których znam....bo generalnie jak kogoś nie lubie to potrafie być wredną zimną żmiją...ale jak zobacze jakiegoś ptaszka chorego na ulicy to nie moge sie powstrzymać i zanosze się od płaczu.Zamaist na egzamin latamz nim po wetach to samo z kotami czy psami.Potrafie je ganiać z z jedzeniem w koło śmietnika zabiarc do domów itp...Jak ogladam cos smutnego też.Ale się z tym maskuje bo wole uchodzić za twardą.Gneralnie to sama się sobie dziwie nie poznaje się neiraz bo jak kgoś nie lubie potrafie być zła bez serca i okrutna a nieraz mam takie odruchy

Gość bety bethy
A JAKI znak zodiaku jestes ?? a ja niejestem taka twarda , niepotrafie nieraz sie zamaskowac , i sie zastanawiam czy niepojsc do psychologa , ale on itak niezmieni na sile mojego charakteru

Gość ja tak mam nieraz
RAK

Gość ja tak mam nieraz
ja jetem dziwna czasami myśle że jakas rozchwiana emocjonalnie..Potrafie być bardzo wrażliwa,szybko sie wzruszać.Myśleć o losię jakiegoś psa czy kota miesiącami......ale z drugiej strony jak ktoś mi coś zrobi albo go nie lubie potrafie być potworem bez uczuć.Taka dziwna jestem.Potrafie bardzo kochać ale i z całej siły nienawidzić

Gość ja tez tak mam.......
zawsze byłam wrażliwa, łatwo się wzruszałam itp ale kiedyś mi to nie przeszkadzało aż tak, a teraz od ok 2 lat.. no tragedia normalnie :( też rozważam pójście do psychologa. Źle mi z tym, że nie potrafię nad tym zapanować

Gość ja tak mam nieraz
ja mam 22 lata

Gość bety bethy
ja znak zodiaku PANNA jak zobacze malego kotka glodnego to bardzo martwie sie jego losem, a jak mój pies zagryzł mi kota to zemdlałam na podwórku , wiem ze to sie smieszne moze wydawac ale tak jest,

Gość bety bethy
czy jest na to jakas rada , ale z tego co pamietam jestem taka od dziecka

Gość bety bethy
????? bo moje serducho kiedys niewytrzyma chyba

Gość psiara81
Ja też tak mam dziewczyny. Wzrusza mnie wszystko, potrafię nieraz się rozkleić na wiadomościach!!! A mam już 27 lat! Cóż życie jest brutalne. Ale z wiekiem będziecie coraz twardsze, dostaniecie jeszcze niejednego kopa od życia i zaczniecie do niektórych spraw podchodzić z dystansem bardziej na sucho … A pieską i kotką trzeba pomagać. Powodzenia