Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *załamana*

PROSZE POMÓŻCIE!

Polecane posty

Gość *załamana*

kochani proszę, doradzcie mi co zrobić bo jużsiezupełnie pogubilam :( napisze krótko o co chodzi: byłam z pewnym facetem, coprawda krótko bo pare miesięcy, ale baaardzo że tak powiem- intensywnie;) niby sie rozstaliśmy (to było rok temu), ale ciągle utrzymujemy kontakt przez neta. widujemy się rzadko, bo on mieszka w innym mieście. Zazwyczaj jaksiespotkamy, to na początku gadamy, a pozniej zazwyczaj konczy sie na czymś wiecej...i ten seks jest naprawde cudowny, dlatego nie mam przed tym oporów, mimo to nie jesteśmy razem już.Ostatnio widzielismy sie na świeta wielkanocne. Wtedy on powiedział że poznał kogoś itp...i że nie może sie ze mną kochać ...ale cóż...skończyło sie na wspaniałym seksie, bo jak stwierdził "nie może sie oprzeć mojemu urokowi" i ja też tego bardzo chciałam... Od tamtej pory nie widzieliśmy sie tylko przez neta gadaliśmy. nO i ostatnio mielismy bardzo nieprzyjemną rozmowę;( Stwierdził że tak dużej bycnie może bo sie oboje męczymy a i tak nie jesteśmy parą;( i wobec tego nie bedziemy sie już kochać;( dla nie to jest naprawde fatalnie, bo on mnie tak pociąga jak nikt nigdy;( i seks jest po prostu zaje*isty.Błagam napiszcie co myslicie, bo on prosi mnie abym podjeła decyzje: albo bez seksu, albo sie juz nie spotkamy wcale;(

Gość słodka-idiotka
ale namieszałaś...i ty i on...

Gość *załamana*
czy nikt mi niepooże?

Gość *załamana*
UP

Gość megrayaaaann
przeciez niszczysz mu zycie wiadomo ze facet mysli chujem ..