Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kokardian

co lepsze, lokata w banku czy wlasny buisness zacząć mając 30 tys. zł. ?

Polecane posty

Gość Kokardian

Gość JEŻELI SWOJA
FIRMA PRZYNIESIE CI WIĘKSZE DOCHODY NIŻ LOKATA TO JASNE ŻE FIRMA JEŻELI OCZYWIŚCIE MASZ JAKIŚ FAJNY POMYSŁ NA TO ,BO CZASEM BYWA TAK ŻE KTOŚ UTOPI KASĘ NO I ZA KILKA MIE ZAMYKA BO MU NIE IDZIE TO TRZEBA SAQMEMU PRZEMYSLEC

Gość twój topik jest bez sensu...
...jak lokata :D

Gość I warto
Nie wiem, jaki bussines można założyć z kapitałewm 30 tys? Zainwestować w ciuchy i stanąć przy szosie? Kupić łóżko polowe i iść na rynek? Tylko towar chyba z lumpeksu

Gość możesz np. zrobić kurs
stylizacji paznokci i już masz dochodowy biznes, czemu niezmiennie się dziwię, bo te sztuczne szpony są dla mnie nie do przyjęcia, ale klientek nie brakuje :)

Gość buhehehehehe........
30 tys. i biznes :-D:-D:-D:-D:-D

Gość niewiem co tu smieszne
ja otworzylam salon fryzjerski w uk za 40 tys zł.... mam nowy sprzet piekny lokal mase kosmetyków...i duzo klientów :P wiec jesli ktos sam odnowi lokal poszuka na internecie taniego a dobrego wyposazenia....to mozna!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość biedny jak mysz
30.000zł to mało na biznes? Chyba nikt biznesu nie otwierał. Znam faceta, który dwa lata temu otworzył firmę mając w kieszeni jakieś 300zł + swój komputer + pirackie oprogramowanie. Dzisiaj zarabia jakieś 5-10 tys zł na miesiąc i zatrudnia dwie osoby, oprogramowanie już ma legalne, nie pracuje w domu tylko wynajmuje biuro. To jest kwestia czy ktoś ma głowę czy nie ma.

Gość Kokardian
Jeżeli już się za mnie podszywasz to bądź uprzejma/uprzejmy napisać słowo ' handlować ' prawidłowo , dziękuję za uwagę :)