Nikitinka 0 Napisano Czerwiec 13, 2008 Żyję w potwornym stresie, zajście w ciążę jest dla mnie bardzo ważne. W związku z tym mam pytanie: czy to stres uniemożliwia zapłodnienie? Od lutego ani razu się nie zabezpieczyliśmy, mimo to dziecka ani widu ani słychu:( Ginekolog twierdzi, że wszystko jest ok, mimo skrócenia szyjki i że plastyka szyjki nie ma wpływu na zajście a na utrzymanie ewentualnej ciąży. Jakie badania powinnam zrobić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przebadac reproduktora Napisano Czerwiec 13, 2008 . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość stara modera Napisano Czerwiec 13, 2008 tez bez dzieci i tu sie wyzywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikitinka 0 Napisano Czerwiec 13, 2008 :-) okaz zdrowia, ale pomysł dobry, bardzo dziękuję. A jakie badania mogę ewentualnie na sobie wykonać, no i czy ten stres może być przyczyną? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach