Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sweet Naughty Girl*

Wpisywac sie kto jeszcze nei spi

Polecane posty

Gość gumolka
posiedzę do rana przy kompie bo jak wstanie syn to już się nie dostanę ,poxniej odeśpię 4 godzinki ,posprzątam chatkę,przygotuję syna do wyjazdy do częstochowy,i po małym wrestlingu z synem odpiszę na naszą klasę-proza

a ja wlasnie byc moze sie rozmnozylam - znaczy, bez skutku jeszcze na swiat wydanego. wlasnie czekam do rana, co by test zrobic. ps. dobrze, ze naszej-klasy mi nie zablokowal :D

Gość gumolka
bo ja stara już jestem,potomek do gimnazjum idzie

Gość gumolka
do częstochowy na konec roku i szkoły taki pożegnalny wyjazd mają

Gość gumolka
hehe pingwinula ty się tak nie sugeruj,uśmiałam się,tym rozmnażaniem

do czestochowy to powinni na poczatek roku jezdzic - modlic sie o sukcesy naukowe hehe a teraz to juz po ptakach :)

pingwinula....a po co do rana? planowalas potomstwo...ja jakos nie czuje "motywacji" zaludniania swiata :D gumolka nieeeeeeeeee wierzez ze jestes stara, po prostu masz gimnazjaliste :)

Gość gumolka
no fakt najmłodszą mamą jestem z klasy

gumolka, wlasnie o to sie pogryzlam z tym, co to mi pudla zablokowal. :P dlatego wspominam. ostatecznie jakies emocje sa, no nie? :)

ja pamietam jak jechalismy do czestochowy to zostalam z ludzmi z klasy w domu i mielismy najlepsza impreze pod sloncem

swinkowa wlasnie tak jakby nie planowalam. ale tez i nieszczegolnie uwazalismy, wiec... no i jak juz sie wywlekam to wam powiem, ze moj franek jak mu powiedzialam, ze chyba cos jest na rzeczy, powiedzial, ze trzeba bylo dupy przed slubem nie dawac :O normlanie zalamka. stad ta klotnia. faceci :O :O :O

Gość gumolka
nam tak fajnie się ułożyło ,ze teściowie sprawili sobie syna w wieku21 lat,a mó mąż miał 20,także wychodzi mniej więcej tak,że niektórzy rodzice w klasie syna są w wieku moich teściów

Gość gumolka
ale prosiak niemyty nie dziwię się że jesteś wkurzona ,za ile możesz sprawdzić?

moj cos tam chodzi i marudzi o jakichs dzieciach...ale to moze mi jak na razie poleconym wyslac, zebym sobie zanotowala na liste rzeczy do zalatwienia :) za mloda na dzieci jestem i tyle

chyba zaraz pojde, bo nie wytrzymam. chciaz siku mi sie nie chce :P zreszta w sumie okres mi sie nie spoznia jeszcze, ale po prostu szalelismy w tym miesiacu troche i jakos tak dziwnie mnie zakluwa w podbrzuszu. wiec wole sie upewnic.

Gość gumolka
no dzieci są fajne ale trzeba mieć przekonanie,że się dojrzało bo jak nie to później są problemy ,

swinkowa, a ile ty masz wiosenek w takim razie? ja mam juz blizej 30 niz 20, wiec w sumie tragedii nie ma z ewentualna wpadka. tylko ten PSEUDOZARTOBLIWY tekst frania mnie wpienil.

Gość gumolka
ale jak cię kłuje to może pęcherz czy coś ,bo przy używaniu to się infekkcje zdarzają,my tak ogólnie mamy gorzej z tym

niestety nie pecherz. pecherzowe klucia to znam az za dobrze :( to ewidentnie cos jakby bardziej w srodku :P dobra, trzymajta kciuki, gdziekolwiek jestescie :) ide sie zmuszac do sikniecia :)

Gość gumolka
właśnie ile macie latek ja 36

Gość gumolka
swinkowa troche już mi się merda,ty jesteś z juesej yeah?

Gość gumolka
pewnie i tak lepiej niż tutaj ,ciekawa jestem czy zostaniemy matkami chrzestnymi hihi

oj dziewczynki :) nie tym razem. w sumie to juz sama nie wiem, czy sie cieszyc, czy smucic :) 1 krecha jak byk. well, przynajmniej nie bede miala do dzieciaka pretensji, ze z uwagi na niego franek sie zdecydowal na malzenstwo :P sciskam was mocno i chyba pojde sie przekimac... echh :)

Gość gumolka
no, wiesz co ja bym niczego innego nie zamieniła,to jest najfajniejszy czas,a jak dzidzia gaworzy i się uśmiecha,albo je,to się czujesz jakbyś milion dolców wygrała