Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kikaaaaaaaaaaaaaaaa

lekarze nie wiedza czy to ciaza czy jakas choroba?prosze o pomoc

Polecane posty

Gość kikaaaaaaaaaaaaaaaa

o pomoc w zrozumieniu tego o co chodzi bo ja juz sie pogubilam...........i moze ktoras z was tak miala.Zaczne moze od pocztku....ostatni okres mialam 25kwietnia...trzy tyg temu zrobilam cztery testy ciazowe i wyszly pozytywnie,bylam u lekarza i z moczu stwierdzila na 100%ciaze i skierowal mnie do szpitala i innego lekarza na badania.No wiec wczoraj bylam i pani doktor powiedziala ze ona na usg nie widzi zadnego dziecka i skierowala mnie na usg dopochwowe i jeszcze jedno zwykle i dzis robili mi je przez godz i tez nie widzieli zadnego dziecka tylko jakies cztery plamki na macicy.Pani doktor powiedziala ze ja chyba poronilam a te plamy to jakas choroba i beda robic dalsze badania w pon.Tylko ze jak ja moglam poronic jak jestem ponoc prawie w 7tyg i nic mnie nie bolalo ani nie mialam krwawienia i do tego dalej mam te objawy ciazy co mialam tzn bola mnie piersi i czuje dziwne rozciaganie w brzuchu tak jak przez caly czas czulam.Do tego jeszcze powiedziala ze istnieje mozliwosc ze to czworaczki tylko dziwne ze im sercz nie bija......myslalam ze to to ale wieczorem zrobila test ciazowy i ta druga kreske ledwo widac.wyniki mam miec w czwartek ale ja strasznie sie martwie o co chodzi i musialam tu napisac.moze akurat ktos to przeczyta i mi podpowie.....z gory dziekuje

kochana niedenerwuj się na zapas- u mnie w 8 tygodniu lekarka zobaczyła tylko plamkę, za pare dni poszłam na najlepsze usg i dopiero usłyszałam bicie serduszka daj sobie jeszcze tydzień, dwa- może będzie coś więcej widać życzę ci żeby wszystko skońzyło się dobrze

Gość taka sobie fajna
a może to ciąża pozamaciczna ?

Gość kikaaaaaaaaaaaaaaaa
dzieki ike..jeszcze poczekam bo nic innego nie moge zrobic....martwie sie tylko tymi zmianami i tym ze dzis test wyszedl negatywnie co chyba nie powinno byc jak sie jest w ciazy....ja bylam na bardzo drogim badaniu w bardzo dobrym szpitalu w usa bo tu mieszkam i doktor mowila ze powinno byc widac dziecko.......a a co do ciazy pozamacicznej to ja chyba tez by zobaczyli bo wlozyli mi takie cos z kamera na koncu.......najgorsze jest to ze musze zyc w tej niepewnosci do czwartku...

bedzie dobrze zobaczysz! :) moze byc to ciaza a serduszko mze byc widoczne na usg dopiero pozniej tak jest u jednych jest to szybko a drugich pozniej nie wiem od czego to zalezy?? od jajeczka ktore sie rozwija w malenstwo?? poczekaj do czwartku i wszystko sie wyjasni!!

Gość kikaaaaaaaaaaaaaaaa
czytam teraz o ciazach pozamacicznych i wyczytalam ze moge miec ja np w jelitach albo jajowodach i ze to jest zagrozenie zycia.............chyba przestane czytac na necie bo mi glowa peknie..........a tak sie cieszylam i planowalam pokoik

Gość Hej hej co tam u ciebie

Gość gość
Ixcf8tqexO6D3ZhKCKl1CagX