Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiruska

Czy przestałam mu się podobać?

Polecane posty

Gość Wiruska

Poznałam go na takim zwykłym przyjacielskim spotkaniu, przedstawilł się i tyle. Nie rozmawialiśmy ze sobą. Ja szczególnie nie zwracałam na nieg uwagi, chociaż przeszło mi przez głowe, że jest przystojny i w moim typie, ale nic po za tym. Ale w życiu by mi nie przyszło do głowy, że zwróci na mnie uwage! Dopiero następnego dnia rano dostaje smsa od niego (zdobył skąś mój numer) i zaczeliśmy pisać, aż w końcu napisał, że mu sie podobam i czy mam kogoś itp. Spotkałam go przypadkiem dwa dni później, byłam ze znajomymi - on też. Najpierw palnełam gafe, bo złapałam wode leżącą na ławce i myslac, że to mojej kolezanki wychlałam pół. Jak debilka myslalam, że na mnie zerka, aa to było chyba z wyrzutem, że to jego woda!! xD Przez kilkakolejnych dni wymienilismy jeszcze pare smsów, próbowałam do niego zagadać jak przyszedł na spotkanie klasowe - ale nie był zbytnio chętny do rozmowy. Sam nie napisze smsa, na gadu nie zacznie pierwszy a jeśli by mu zależało to było by inaczej..:( A ja dostałam świra na jego punkcie, jest moim idealem, na dotatek gra na gitarze i śpiewa. Czy to jego nieśmiałosc, czy poprostu już przestałam mu sie podobać?

Gość Wiruska
Podnoszę!

Gość no kiedy....
no wlasnie skoro sam cie pierwszy nie zagaduje to daj sobie spokoj.

Gość no kiedy....
a z tą wodą dobre hahaha

Gość to sięraz odezwij
co ci szkodzi?

Gość taka prawda ona
to przez ta wode na pewno 🖐️

Gość Wiruska
Ale prosze sie nie nabijać z wody xD Kurcze, jak to ciężko z nieśmałymi chłopakami...

Gość Wiruska
up up up

Gość lhgf
zagadaj do niego i zorganizuj spotkanie sam na sam!!!!! Tam wszystko sie okaze, bo chyba po prostu jest mu glupio ze tak Ci wprost powiedzial :P

Gość ejbisi
Moze na tym drugim spotkaniu palnelas cos innego co mu sie nie spodobalo i jednak stwierdzil ze nie jestes w jego typie.

Gość Wiruska
No właśnie tego się spodziewałam, ejbisi.. Żeszty no, zawsze spartole sprawe.