Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shinya08

czy dzirka w pępku po kilku latach noszenia kolczyka zarasta się ?

Polecane posty

Gość shinya08

Mojej mamy koleżanka miała kolczyk w pępku około 5 lat gdy dowiedziała się że jest w ciąży wyjęła go odrazu ,gdy urósł jej brzuch pępek pękł jej . Bardzo bym chciała mieć kolczyk w pępku ale boje sie ze kiedyś w przyszłości mi pęknie pępek gdy bede w ciąży . Czy gdy ktoś ma dziurkę w pepku i wyjmie kolczyka po kilku latach to pępek nie zarasta się ,bo słyszałam że gdy ma się kolczyka w pępku mniej niż pół roku to pępek zarasta się ale jak już ma się go kilka lat to nie . doradzcie mi coś prosze

o fuuu ale mnie przerazilas nie chce zeby mi pepek pekl... a co do zarastania to do pol roku to mzoe faktycznie tak jest,kiedys niedlugo po przebiciu zgubilam kolczyk i juz pare godzin po mialam problem z wsadzeniem ale po kilku latach raczej nie zarosnie chociaz pewnosci nie mam...

Gość pani f
co wy gadacie moja kuzynka miala kolczyk w pepku naweet w czasie ciazy i nic sie takiego nie stało...

Gość A w którym
Aw którym miesiącu jest koleżanka?

Gość Aha już widzę
To miała szczęscie, bo u wszystkich kobiet, łącznie ze mną, które miały kolczyk w pępku, dziura wygląda okropnie. Ale lekarz mówi, ze i tak nie jest źle, bo oprócz pękania, widział jak rozrastałhy sie do wielkości takiej, w która mozna bylo wsadzić dlugopis. PS. brzuch cięzarnej z kolczykiem w pepku wyglada pasudnie.

Gość shinya08
6lub 7 miesiącu