Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Leo why

Laski, czy posuwanie w kakao NAPRAWDĘ was rajcuje?

Polecane posty

Gość Leo why

Nie wierzę!!! Zawsze znajdzie się, oczywiście 5% takich, dla których nawet, jakby im wpychać w ucho, to też byłyby to cool. Ale abstrahując od pojebów. No, jak jest?

Gość mama bemiu
i co, powiem ze mnie to rajcuje a ty nazwiesz mnie pojebana..bez sensu temat

Gość Zenek fajna laska
mnie rajcuje :)

Gość kolejny malolat widze
jest cos takiego jak orgazm analny idioto ale widze ze znasz sie na rzeczy jak przedszkolak na konstrukcji bomby atomowej...porownanie seksu analnego z seksem w ucho...to jakby porownac seks w cipke z seksem w nos....usunac glupich gowniarzy z kafe!

Gość U-212
a co cie tak dziwi, niektorzy faceci i niektore kobiety mają dobrze unerwione okolice odbytu, to nic dziwnego ze im sie podoba. ze ty tak nie masz, nie znaczy ze nikt. i chyba to nie powod zeby wyzywac od pojebanych?

Gość Leo why
Hehe, okolice oka też są dobrze unerwione. Może by i tam spróbować?

Gość co za idiot....
ja pierdole, kazdy sie kocha jak chce. Seks po wlosku na przyklad czyli seks po pache...jak tak cie te rzeczy szokuja to dolacz do moherowych beretow, to chyba dobre towarzystwo dla ciebie

Gość Analspec
A propos oragzmu analnego. Przychodzi facet ze zmiażdżonym wackiem do seksuologa. - Mam problem, onanizuję się. - Panie, ale czym się pan onanizujesz, że pana przyjaciel tak wygląd? - Młotkiem! - Hmmm ... No to kiedy pan odczuwasz przyjemność? - KIEDY NIE TRAFIAM! Czyżby orgazm młotkowy?

Gość Leo why
Oczywiście, oczekiwałem, że odezwą się przede wszystkim zwolennicy z pogróżkami. Każdy wieśniak posuwający w skarpetach i każda blachara powie bez zastanowienia, że anal jest cool. Ale nie zrażony pytam dalej. A więc?

Gość U-212
Leo why, to probuj, kto ci broni, tylko nie wyzywaj od pojebanych. W koncu to tylko twoj biznes i partnera/ki - gdzie wsadzasz/on tobie wsadza.

jest mnostwo kobiet ktor nigdy nie mialy orgazmu pochwowego, mnostwo takich ktore leza podczas seksu i czekaja kiedy wreszcie bedzie koniec i to dopiero jest mega dziwne a nie to ze ktos lubi seks analny

Gość Leo why
Latynoska szparka Z latynosó to ty masz pewnie tylko to, że się pocisz jak świnia, hehehe

Gość Annabelka
Facetów, którzy próbują wpychać w dupę, od razu bym wykastrowała. To chore!

Gość U-212
i potem na swiecie ma byc dobrze, jak jakis cymbał wpieprza się innym w paradę, i twierdzi ze jest jedyny normalny... kuurwa, czemu niektorzy mają zawsze misję do spełnienia 😠 annabelka, kolejna. Powiedz to Latynosce, na pewno cie zrozumie :classic_cool: Mozesz zabronic swojemu, lub temu z którym aktualnie jestes i ktory cie do tego zmusza. Reszta cię nie interesuje.

Gość Love over Gold
A ja tam posuwam laski w cippę, dziób, dupsko i leję im na cyce z krzesła. Laski to uwielbiają! Czym bardziej zeszmacisz, tym bardziej są do ciebie przywiązane. Takie są.

Gość furbi
...pisze sie "w kaKAŁO" :D

Gość U-212
mnie raczej tez nie, zeby nie było. A co u innych, to ich biznes.. malaLady, a ten jezyczek to co ma znaczyć :classic_cool:

Gość U-212
ciekawe z przyzwyczajenia do czego, coś za sprawnie obracasz tym jezykiem :classic_cool:

Gość U-212
no to może niesprawnie :classic_cool: ale jakby tak, tobyś go tak nie pokazywała, wiec chyba coś na rzeczy ;) poza tym, języczek to bardziej do uzycia przez facetów, w pewnym punkcie kobiecym :P

heh widzisz kobiety tez moga uzywac jezyczka do psrawiania przyjemnosci swojemu partnerowi;)

Gość dziewczyna serce
Nie probowalam i nie będę, ponieważ: 1. jest to obrzydliwe 2. wiąże się z dolegliwosciami :O Doopa nie jest od kochania i tyle.

Gość waligora
nie powiem. sex to intym jak dla mnie ale to zeby do tego sie zabrac nie jest latwe 69 trzeba miec w jednym palcu dla kobiety to stes na poczatku ale jak sie do tego odpowiednio podnieci kobiete to satsfakcja obojga na 100we. zel pomaga i fantazja partnerow.czy jestem w bledzie/

Gość wał z koca jarka..
a mój jarek lubi ocierać swój adbyt o frędzle:P

Gość waligora
szczegolnie 2 zdanie mnie irytuje czy jestes zakonnica anito

Gość Nie!!
ciekawe co ma w tym rajcować