Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kubusiowa 19

Czy to okres? boję się, że mogę być w ciąży...

Polecane posty

Gość Kubusiowa 19

Zazwyczaj Mam okres co jakieś 30-35 dni ostatnio jednak miałam okres 10 maja, potem koło 27 maja miałam coś jakby wydzieline z domieszką krwi, jakby okres ale dużo bardziej lajtowy. około 9 i 10 czerwca zabawiłam się ze swoim chłopakiem. On ocierał się swoim penisem o moje wargi sromowe, koniuszkiem tez się zdażyło. Nie dostał wtedy wytrysku, ale ja teraz nie mam okresu, a moje piersi są nabrzmiałe i jakby takie grudni w nich są, śluzu prawie nie mam i okropnie boję się, że mogę być w ciąży. Wiem skąd się biorą dzieci, ale jak sądzicie jest duże prawdopodobieństwo że mogę być w ciąży? Panicznie się tego boję. Z góry dziękuje za pomoc

Gość Kubusiowa 19
ale zdażają się takie wypadki, to navet nie był sex, kurcze a wydawało mi sie, ż enigdy ten dylemat mnie nie bedzie dotyczył ;(

Gość oczywiście ze jest
takie prawdopodobieństwo...ale raczej takie jak 1:10000000:) Spokojnie . Nie sądze by to była ciąza:) Nie denerwuj sie. Powiem Ci tak, prawdopobieństwo stosunku w dni płodne kobiety, z wytryskiem w środku, daje 40% szans na zajście w ciąze... No to teraz pomyśl jakie ono jest, gdy do wytrysku nie dochodzi w ogóle, a ewentualne plemniki które podczas "ocierania sie" wydostały sie z penisa nie zostały wprowadzone do pochwy....ogólnie szanse są niewielkie.

Gość Kubusiowa 19
Dziękuje, za podniesienie na duchu, obym nie była tym przypadkiem jeden na ileś tam gadzylionów, nastepnym razem 100razy pomysle zanim posunę się do czegos takiego.

Gość oczywiście ze jest
hehe, jesli masz 19 lat, co wynika z opisu, to takie sytuacje i jeszcze bardziej intymne, zapewne przed Tobą:) Posuniesz się do nich prędzej czy później. Sęk w tym, by chwile wczesniej, zamin jeszcze poniesie Cię euforia, pomyśleć o jakimś zabezpieczeniu. Powodzenia.:)