Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnisia

CZy mozna zdobyc faceta poprzez dobry seks?

Polecane posty

Gość samotnisia

Gość tak to jest.............
jezeli tak nisko siebie cenisz to pewnie tak.

Gość fsaaaa
a czy prostytutki zdobywają facetow przez dobry sex?

Gość tak to jest.............
hehe dobre:)

Gość oczywiście że tak
W czasie orgazmu mózg jest zalewany hormonami rodzinnymi -wazopresyną i oksytocyną, które sa odpowiedzialne za instynkty rodzicielskie, przywiązanie do drugiej osoby itd. Droga przez seks do milości jest tak samo skuteczna, jak przez miłość do seksu.

Gość fsdf
Myślę że tak. Znajomy, facet po 40-tce, powiedzial kiedyś że miłośc tak naprawdę rodzi się dopiero w łóżku. Wydaje mi się że nie jest to jednak jedyne kryterium. Ale jeśli facet poznaje świetną dziewczynę, która mu się podoba, z którą się dogaduje, jest symaptyczna, zabawna i wyrozumiała i w koncu idą do łózka.... To znacznie większe prawdopodoobienstwo że ona zatrzyma go przy sobie jest wtedy, jesli dodatkowo ona okaże się świetna w łóżku niż kiepska. Wtedy facet faktycznie moze oszaleć z milosci.

Gość u10
pytanie powinno być na jak długo go w ten sposób zdobędziesz ..aż się znudzi . Mogę wyraźnie potwierdzić, że w dzisiejszych czasach kluczem do serca mężczyzny nie jest uroda, kuchnia, seks czy dobry charakter, tylko umiejętność sprawiania wrażenia, ze nie jesteś nim zainteresowana lub trudna do zdobycia.

Gość samotnisia
u10 ---> jestes kobieta czy facetem?

Gość yy7711
u10 >> bzdura. Mój chlopak miał własnie taką swoją byłą: niby trudna do zdobycia, nie okazywala mu uczuć, wciąż miala innych adoratorów. W końcu ją zostawił, a ona dopiero wtedy zaczela rozpaczać. Gdy poznał mnie - najbardziej własnie był zachwycony tym że jestem ciepła, czuła i nie boję się okazywać że mi zależy. Dodam że jest naprawdę fantastycznym facetem - przystojny, inteligentny, ze świetnym autem i dobrą pracą - więc nie żaden przegraniec życiowy, tylko własciwie ideał. Jestesmy razem ponad rok, planujemy ślub. On od zawsze mówił że gierki go nie bawią i tylko chory psychicznie facet poleci na "zimną sukę". A i tak potem ją oleje, bo mężczyzni szukają w kobietach włąsnie uczuciowości. Na marginesie - seks mamy rewelacyjny, jestem bezpruderyjna i lubię eksperymenty i sądzę że to połączenie (uczuciowość + brak pruderii w łózku) go we mnie urzekło najbardziej.

Gość gfhdigofig
Nie sluchaj poprzedników - mohery zawsze będą wciskać innym swoje racje... Naturane jest, że seks zespala parę i podświadomie warunkuje pewne przywiązanie i uczucie... Oczywiście nie jest to reguła, ale seks to bardzo ważny element w związku i z pewnością może przyczynić się do wzmocnienia uczucia!

Gość samotnisia
a jezelijest sie z kims tylko dla seksu to czy mozna poprzez ten eks bez zobow sie zakochac mimo wszystko?

Gość gfhdigofig
hmmmmmmmmm... to już jest trudniejsze pytanie i pewnie zależy od przypadku... wiesz, to będzie pewnie takie zauroczenie ciał, chemia... Jeśli okaże się, że łączy Was coś jeszcze, to kto wie... Ale jeśli poza seksem nie łączy Was NIC - to nie chcę Cię martwić, ale marne nadzieje... ale próbować warto...:-)

Gość ta gorsza
a czy dobrym seksem mozna odbic faceta ktory juz sie z kims zwiazal?

Gość gfhdigofig
jezu, tego bym nie próbowała...:-[ czyjś facet to czyjś facet, jeśli nam na nim zależy, to trzeba postawic sytację jasno - albo ja albo ona, wszelkie intrygi i podstępy zazwyczaj wychodzą na gorsze każdej ze stron...

Gość u10
Do yy7711 trzeba umieć czytać cytuję siebie''umiejętność sprawiania wrażenia, ze nie jesteś nim zainteresowana lub trudna do zdobycia'' co nie oznacza jak ty piszesz ''niby trudna do zdobycia, nie okazywala mu uczuć, wciąż miała innych adoratorów''

Gość u10
możliwe polaola i dzięki za wytykanie pomyłki

Gość samotnisia
'umiejętność sprawiania wrażenia, ze nie jesteś nim zainteresowana lub trudna do zdobycia ---> ale jak to zrobic?

"Mogę wyraźnie potwierdzić, że w dzisiejszych czasach kluczem do serca mężczyzny nie jest uroda, kuchnia, seks czy dobry charakter, tylko umiejętność sprawiania wrażenia, ze nie jesteś nim zainteresowana lub trudna do zdobycia." u10 proszę bardzo chociaz nie ma za co a to wyżej brzmi jak żywcem wysunięte wnioski z tej "sławetnej" ksiażki pseudo poradnika "Dlaczego mężczyźni kochają zołzy?" nie rób tak, bo normalny facet szybko Cie zostawi

Gość sonda lambada
yy7711 masz racje. nie mozna długo wytrzymac z zołzą.ktorawiecznie ma fochy i jest trudno dostepna.A my faceci u Was kobiet cenimy ciepło i szczerość.

Gość hagagsfds
z dziewczyną ktora rozklada nogi na zawolanie tez nie da sie dlugo wytrzymac...

Gość u10
nie znam książki "Dlaczego mężczyźni kochają zołzy?" ale nawiązuje do tematu CZy mozna zdobyc faceta poprzez dobry seks? odpowiem że można lecz chodzi mi o to w jaki sposób to zrobić żeby nie wyjść na tak zwaną łatwą i żeby zatrzymać go przy sobie co wiem że to jest trudne.

Gość samotnisia
juz sama nie wiem za szybko seks zle bo pomysli ze latwa strategia na niedostepna tez nie bopomysli ze zimna ze mnie kobieta to jak?

Gość nikt tego nie wie
kieruj sie intuicją jesli ją masz

Gość on czyli jaaa
to wiadome ze uprawia sie seks z kobieta ktora nam sie podoba i pociaga nas fizycznie ale zeby laska mnie zatrzymała dłuzej przy sobie musi mi poprostu na niej zalezec i wcale nie musi byc ognista kochanka poprostu musi mi na niej zalezec

Gość gość
Najlatwiej jest zlapac faceta jak ma sie duze piersi. Tu gdzie ja mieszkam prawo pozwala na to aby kobiety mogly chodzic w toplesie w miejscach publicznych. Niestety, kobiety ktore chodza topless maja bardzo male piersi. Ja i moja kolezanka mamy bardzo duze piersi 75H i 80J. Jak chce szukac faceta to idziemy albo na plaze latem, albo do klubow zima w takich bluzkach ze mamy praktycznie gole piersi. W koncu prawo to prawo. Mamy strasznie wielkie powodzenie i zawsze znajdujemy facetow z ktorymi mamy zwiazek przez jakis czas. Ja wychodze z zalozenia ze facet powinien na samym poczatku sie przekonac jaka jestem super w lozku i ze jestem spontaniczna i lubie przygody. Faceci lubia takie kobiety najbardziej. Wiele razy bylo tak ze kogos poznalam i mnie odrazu wzial do domu i mielismy ostry seks i to sie przemienilo w zwiazek. Faceci nie lubia zabiegania sie przez rok i pozniej babka moze sie okazac zimna i niedostepna. Sa tacy ktorzy sa tym zmeczeni i czuja ulge gdy spotkaja taka dziewczyne jak ja.

Gość taka jedna wredna baba
2014-01-01 05:12:32 gość Najlatwiej jest zlapac faceta jak ma sie duze piersi. Tu gdzie ja mieszkam prawo pozwala na to aby kobiety mogly chodzic w toplesie w miejscach publicznych. Niestety, kobiety ktore chodza topless maja bardzo male piersi. Ja i moja kolezanka mamy bardzo duze piersi 75H i 80J. Jak chce szukac faceta to idziemy albo na plaze latem, albo do klubow zima w takich bluzkach ze mamy praktycznie gole piersi. W koncu prawo to prawo. Mamy strasznie wielkie powodzenie i zawsze znajdujemy facetow z ktorymi mamy zwiazek przez jakis czas. Ja wychodze z zalozenia ze facet powinien na samym poczatku sie przekonac jaka jestem super w lozku i ze jestem spontaniczna i lubie przygody. Faceci lubia takie kobiety najbardziej. Wiele razy bylo tak ze kogos poznalam i mnie odrazu wzial do domu i mielismy ostry seks i to sie przemienilo w zwiazek. Faceci nie lubia zabiegania sie przez rok i pozniej babka moze sie okazac zimna i niedostepna. Sa tacy ktorzy sa tym zmeczeni i czuja ulge gdy spotkaja taka dziewczyne jak ja. ****************************************************************** TAK I TAKA SUPER LASKA :classic_cool: siedzi na kafe o 5.12 w noworoczny poranek :P

Gość gość
Oj biedne kobiety nie znające mężczyzn kompletnie. Nie da się złapać faceta na seks, piersi czy cokolwiek. Nie da się złapać faceta. Faceta można kusić ale to on musi chcieć po prostu być z daną kobietą. Złapać to możecie hiv czy inne robactwo od tych waszych ruc/haczy, których tak wychwalacie i kochacie.

Gość gość
sam sex to bzdura ,nigdynie zlapiecie faceta tylko sexem!Jesli status nie pasuje to zapomnijcie ,lepiej zapiszcie sie na kurs tanca zamiast gimnastykowac sie w lozku.