Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do dupy to wszystko

Mam pecha i koniec kropka!

Polecane posty

Gość do dupy to wszystko

2 miesiace temu rozstalam sie z facetem po 3 latach.. ciezko to znosilam i znosze... a tu ostatnio na imprezie poznalam Jego... mily, wesoly, rozrywkowy i z mega poczuciem humoru facet.. i szczery przy okazji bo po niedlugim czasie dowiedzialam sie ze jest zonaty:(:( a na dodatek jest tylko w delegacji w moim miescie... spotykam sie z nim chociaz pewnie nie wyjdzie mi to na dobre :(

Gość hagagsfds
po co spotykasz sie z zonatym facetem?

Gość do dupy to wszystko
po co ? bo fajnie spedza sie z nim czas - chyba to oczywiste

Gość hagagsfds
a ty jakbys miala męża to chcialabys zeby jakas upierdliwa laska sie do niego dostawiala?

Gość do dupy to wszystko
nie jestem upierdliwa laska- to po pierwsze :) nie latam za nim, nie nagaduje, sam do mnie dzwoni i chce sie umawiac. meza nie mam wiec gdybac nie bede :P

Gość hagagsfds
to ze sam dzwoni nie znaczy, ze musisz latac za nim jak suka.

Gość do dupy to wszystko
heheh zalosna jestes :):)

Gość hagagsfds
sama jestes zalosna. ja nie mam tak niskiego poczucia wlasnej wartosci, zeby uganiac sie za zonatymi facetami jakby wolnych nie bylo. zycze ci, zeby kiedys twoj przyszly mąż tez sie za jakąs suka twojego pokroju uganial a ona zeby byla bardzo chetna 🖐️

Gość hagagsfds
nie wiem skad takie szmaty sie biorą... wstyd i porazka :(

Gość do dupy to wszystko
dzieki :) ciebie nawet pewnie zaden nie chce tyknac, bo jakas sfrustrowana jestes :D poziom tez godny podziwu

Nic dziwnego, ze nie masz szczescia do facetow. Jezeli jakas laska umawia sie z zonatym to wiadomo, ze zawsze bedzie ta druga i bedzie mu sluzyla jedynie do rozrywki. myslisz, ze dzwoni do ciebie bo sie zakochal? Bo rozerwac sie chce. W obcym miescie pobawi sie a potem wyjedzie a ty zno w sama zostaniesz.

Gość do dupy to wszystko
nie mam 10 lat i zdaje sobie sprawe z pewnych kwestii... nie wiaze z tym kolesieim zadnych planow, nie mam zamiaru sie zakochwiac, odbijac go czy nie wiem co jeszcze.. chodzilo mi po prostu o to ze zawsze musi mi sie przytrafic ktos niewlasciwy... ale najlepiej niezrozumiec a potem naskakiwac i wyzywac, przez zgorzkniale babsztyle ktore nei maja innych wazniejszych spraw nara 🖐️

Zgorzkniala jestes ty. Ja akurat mam swego wlasciwego i akurat mam najmniej powodow do narzekania:)) I nie musze wypisywac smetnych postow na forum. Ty natomiast szkodzisz sama sobie. Narzekasz ze masz pecha i nie mozesztrafic na wlasciwego, ale jak masz trafic na wlasciwego skoro umawiasz sie z zonatym? Z gory wiadomo, ze nic z tego nie bedzie bo ma zone a na dodatek w delegacji, pobawi sie za darmo bo panienka w agencji to kosztuje, a potem sobie wroci do zonki. A ty znow bedziersz smecic, ze masz pecha w stosunku do facetow.